Spelt Afvalinzameling B.V.

Gedreven door onze liefde voor het vak en door ons boerenverstand te gebruiken zijn wij uitgegroeid tot waar we nu zijn: Een serieuze speler in de Grond- Weg en Waterbouw en afvalbranche waarin dagelijks bijna 200 collega’s meewerken aan het succesverhaal van Spelt!

Geschiedenis.

Spelt is opgericht in 1954 door Willem Pieter Spelt en was met name in de beginfase actief in het agrarische loonwerk. Door kansen te zien en flink aan te pakken is Spelt vanaf 1960 actiever geworden in bouw gerelateerde werken. De divisies Grondwerken en Afvalinzameling kwamen in deze periode steeds meer tot ontwikkeling.

Het familiebedrijf bestaat heden ten dage uit twee divisies:

  • Afvalinzameling, van restafval, papier- karton tot bouw en sloopafval en groenafval
  • Grondwerken, grondverzet, rioolwerken, sloopwerken, bodemsanering en straatwerken

Het Spelt team.

Maak kennis met het team van vakmensen die Spelt mooi maken!
Ieder van de 200 medewerkers met hun eigen talenten, bijzonderheden en karakters maken Spelt tot een toegankelijke en vrolijk familiebedrijf. Spelt, dat zijn wij met elkaar!

Personeelszaken bij Spelt bestaat uit vier personen: Rianne, Caroline, Arianne en Simon.

Zij zijn het drijvende hart achter de organisatie voor de personeelswerving en alle andere zaken die hierbij horen. Altijd aanspreekbaar, enthousiast, laagdrempelig en een hands on mentaliteit, dat is waar wij voor staan.

Bij vacatures staat voor ons, de motivatie van de kandidaat, zijn/ haar enthousiasme en bereidheid om te werken hoger dan een gelikt CV. Van onze 200 medewerkers is grofweg de helft chauffeur. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven kandidaten in het bezit van groot rijbewijs C of CE en code 95. Mocht er echter een geschikte kandidaat zijn die niet over de vereiste papieren beschikt, bestaat altijd de mogelijkheid om deze te volgen in onderling overleg. Mooi is dat bij ons chauffeurs werken op de reguliere werkdagen en tijden, wat niet in alle logistieke branches het geval is.

Ondanks dat wij een groot bedrijf zijn is er bij ons een persoonlijke inslag.

We hechten veel waarde aan het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn plaats voelt en met plezier naar het werk gaat. Veiligheid staat hierbij centraal. Spelt zorgt dan ook regelmatig voor trainingen op het gebied van veiligheid en voorziet medewerkers van professionele bedrijfskleding en beschermingsmiddelen.

Social return

Er zijn nog steeds mensen in onze samenleving die graag mee willen doen, maar om wat voor reden dan ook nog langs de kant staan. Door de inzet van Social Return creëert Spelt voor deze groep mensen kansen om mee te doen in het arbeidsproces. Spelt heeft zich ten doel gesteld arbeidsplaatsen beschikbaar te stellen aan werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt, zoals werkzoekenden met een WW- of PW-uitkering en mensen met een verstandelijke of fysieke beperking. 

Uitdagingen en lidmaatschap van de Businessclub.

Het vinden en behouden van de juiste mensen, zoals chauffeurs en technisch personeel is onze grootste uitdaging.

Dit is ook één van de reden dat wij lid zijn geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer met haar grote en diverse regionale netwerk. Naast personeelswerving hechten we bij Spelt echter ook veel waarde aan betrokkenheid bij de samenleving. Wij vinden het belangrijk om verbinding te maken met de lokale gemeenschap en onze omgeving te versterken. Een van de manieren waarop Spelt dit doet, is door zoveel mogelijk lokaal in te kopen en lokale initiatieven te sponsoren. Bovendien zijn veel van de collega’s actief als vrijwilliger bij diverse plaatselijke verenigingen, vakantiespelen, het zwembad en dorpsfeesten. Spelt ondersteunt deze initiatieven van harte.

Op dit moment ondersteunt Spelt meer dan 50 (!) Verenigingen en Stichtingen waarbij vaak ook Spelt collega’s direct of indirect betrokken zijn.

Ons motto: Spelt, komt in orde!

Spelt Nieuwveen

E-mail: werkenbij@spelt.nl

Telefoon: 0172- 539541

www.spelt.nl

https://www.instagram.com/spelt_bedrijven/

https://www.linkedin.com/company/spelt-bedrijven/?originalSubdomain=nl

Vacatures in Nieuwveen:


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid