Stolze Aalsmeer.

Stolze is sinds 1969 een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw. De hoofdvestiging is in Maasdijk. Om klanten in het midden en noorden van Nederland snel van dienst kunnen zijn met technische oplossingen op maat en 24-uurs service is er een lokale vestiging in Aalsmeer.

Martin Slootweg, bedrijfsleider vestiging Aalsmeer.

Martin komtuit Lisserbroek en is inmiddels 25 jaar met veel plezier werkzaam in de tuinbouw. Zijn carrière is Martin begonnen in de montage watertechniek. Sinds 1 september 2023 is hij bedrijfsleider van de Stolze vestiging in Aalsmeer. De business was voor Martin in zijn jeugd niet onbekend omdat zijn vader in dezelfde branche werkzaam was en zijn opa een kwekerij had.

Totaal dienstverlener.

Stolze is dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Omdat geen installatie hetzelfde is, denkt Stolze graag met u mee om uw wensen te vertalen in een deugdelijke en betrouwbare oplossing op maat. Van ontwerp tot en met realisatie en toegespitst op uw unieke situatie, of het nu gaat om een klimaatcomputer of om de volledige integratie van diverse installaties. De installatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met hoofdzakelijk eigen monteurs en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen. In totaalzijn inmiddels 160 medewerkers aan Stolze verbonden.

Voor Stolze is geen enkele installatie standaard. Zij weten uit ervaring weten dat elke onderneming uniek is en meestal vereist de teelt specifieke aanpassingen aan installaties. Belangrijker nog zijn de specifieke wensen van iedere ondernemer. Zij bundelen de wensen van u als klant en de kennis van Stolze.  Zo ontstaat de meest optimale installatie met het juiste productie- en kwaliteitsniveau voor uw bedrijf.

Onderscheidend.

Voor medewerkers is Stolze als thuiskomen. Van oorsprong is Stolze een familiebedrijf en dat zie je direct terug op de werkvloer. Iedereen is bereid elkaar te helpen en nog belangrijker om van elkaar te leren. Bij Stolze staan we voor betrokkenheid, groei en respect. Naast dat er hard gewerkt wordt aan mooie tuinbouwtechnische installaties, is er ook veel ruimte voor gezelligheid. Kortom, het is nooit saai en er is altijd wat te beleven!

Kernwaarden zijn: Verantwoordelijkheid, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Professionaliteit, Dienstverlenend.

Voor klanten die soms meer dan 30 jaar een relatie met deze dienstverlener hebben zijn de ‘no nonsens’ cultuur, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerkend.

Uitdagingen.

Stolze is specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek. Om de technische kennis te blijven waarborgen is het belangrijk dat werkzaamheden door kunnen gaan. Momenteel is er een personeelstekort voor het werk dat er ligt in verband met openstaande vacatures.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Stolze vindt het belangrijk om bij te dragen aan een stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen en zo ook de vereniging te steunen. Het sociale aspect staat bij Stolze hoog in het vaandel. Daarnaast vinden we het belangrijk om de zichtbaarheid te vergroten van Stolze in de regio. Een mooie samenkomst, wat ons betreft!

Ons motto: Techniek is onze passie!

Stolze Aalsmeer

Witteweg 40

1431 GZ Aalsmeer

Telefoon: 085-2375111

www.stolze.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid