Van der Laan Mobiliteit.

VERVOERSUITDAGING? WIJ HELPEN u GRAAG!

John van der Laan, directeur- eigenaar.

John is de 2e generatie in het familiebedrijf, is gehuwd en heeft vier kinderen.  Zowel de vrouw als de broer van John werken in het bedrijf in respectievelijk de salarisadministratie en financiën. In 1993 kwam John bij het bedrijf werken. Toen hij 28 jaar was overleed zijn vader helaas veel te vroeg en nam hij noodgedwongen de leiding en het roer volledig over.

Geschiedenis en Business.

Van der Laan Mobiliteit, is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf in het personenvervoer over de weg en is een gevestigde naam binnen de regio. Het hoofddoel: mobiliteit van de klant middels uitmuntende service. Wat in 1957 is begonnen als een rijschool, is na bijna 50 jaar uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming welke actief is in midden en west Nederland. Van der Laan Mobiliteit heeft inmiddels meerdere vestigingen (Nieuwkoop en Uithoorn) en beschikt daarnaast over een samenwerkingsverband met enkele andere top-vervoerders. Op dit moment heeft Van der Laan Mobiliteit ongeveer 200 medewerkers aan zich verbonden en 150 vervoermiddelen. Circa 95% van de medewerkers is in loondienst. Van der Laan Mobiliteit is een laagdrempelige platte organisatie met een ‘hands on’ mentaliteit.

Dankzij de opzet met eigen vervoer en het samenwerking verband is een geheel dekkend netwerk opgesteld welke Van der Laan Mobiliteit de mogelijkheid geeft om de klant een perfecte en flexibele vervoersservice aan te bieden. Mensen die de voorkeur geven aan individueel vervoer of gebruik maken van speciale voorzieningen kunnen een beroep doen op de taxidiensten. Daarnaast is de touringcarafdeling sterk in het vervoer van grote en middelgrote groepen (voertuigen van 18 tot 64 personen). Tevens kan Van der Laan Mobiliteit extra service op maat gemaakte dagtochten en arrangementen aanbieden. Ook staan zij klaar voor de mensen met exclusieve- of bijzondere vervoerswensen, o.a. door het aanbieden van VIP – vervoer. Naast het vervoer van personen over de weg verzorgt Van der Laan Mobiliteit ook nog diverse andere diensten, die kunnen bijdragen aan het vergroten van mobiliteit. Het vervoer van pakketten en goederen, het verhuren van auto’s, busjes, bakwagens, aanhangwagens etc.

Uniek is dat Van der Laan Mobiliteit een eigen onderhoud team heeft. Zij houden het wagenpark in tiptop conditie en doen daarnaast ook onderhoud voor derden.

Diensten in één overzicht: Touringcars, Taxi & Businessvervoer, Schiphol –  Taxi, Theatervervoer, Chauffeursdiensten, Rolstoel, Zorg en Schoolvervoer, (bestel)busvervoer, Koeriersdiensten

Uitdagingen en toekomst.

John geeft aan tijdens de Corona pandemie, hoe gek het ook klinkt, alle medewerkers te hebben kunnen behouden door andere werkzaamheden aan te bieden. Ook de loyaliteit en de flexibiliteit van zijn uitmuntende team speelde hier een grote rol in. Een uitdaging is om permanent de juiste medewerkers voor de juiste opdracht te hebben en ook kennisoverdracht van de ouderen naar de jongere generatie. Door ontwikkelen van al het goede in de organisatie, elektrificeren en netcongestie daarbij zijn uitdagingen.

Lidmaatschap Businessclub.

John roemt de professionaliteit van de Businessclub van FC Aalsmeer en kon zoals hij zelf aangeeft niet achterblijven om lid te worden. Naast dat Van der Laan Mobiliteit op dit moment het vaste touringcarbedrijf voor FC Aalsmeer is, biedt het maatschappelijke initiatief van de Businessclub met www.werkeninaalsmeer.nl  mogelijkheden voor de werving van nieuwe medewerkers.

Het motto van John: Maak waar wat je belooft, dan komt het goed!

Adres

Transportweg 24

2421 LS Nieuwkoop

Telefoon0172 520 043

ProvincieZuid-Holland

john@vanderlaanmobiliteit.nl

www.vanderlaanmobiliteit.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid