Novotem Environmental Services BV

Novotem is een creatief en innovatieve afvalbeheerbedrijf met ruim vijftig jaar ervaring in meerdere sectoren. Door ons diverse, flexibele en proactieve team voegen wij waarde toe aan elk bedrijfsproces binnen onze vakgebieden. Dankzij ons nationale en internationale netwerk zijn wij toonaangevend in het creëren van de best mogelijke opties voor reductie, recycling en co-processing. Of het nu om afval, vracht of vergunningen gaat: Novotem kan u helpen!

Thijs Ingenhoven.

Thijs is Woonachtig in Barcelona, is getrouwd en heeft twee kids en heeft de studie commerciële economie gevolgd. Inmiddels werkt hij alweer een aantal jaren bij Novotem Environmental Services.

Door het principe: AFVAL BESTAAT NIET te hanteren en met de juiste Know How bedrijven te adviseren “hoe om te gaan met rest producten” in plaats van het als afval te laten storten of te laten verbranden, is altijd de insteek van Novotem Environmental Services. Deze insteek zorgt voor de noodzakelijke reductie van C02 uitstoot, vermindering van productie, maar ook het verlagen van de kostprijs van producten. Deze laatste realiseren bedrijven zich vaak niet.

Onderscheidend.

  • INTERNATIONALE EXPORTVERGUNNING.

Heeft u het gevoel verdwaald te zijn in het web van de steeds veranderende Europese wet- en regelgeving op het gebied van export? Wij kunnen u helpen omgaan met de dagelijkse gevolgen ervan voor uw bedrijfsvoering en administratieve of milieuafdelingen. Wij bieden onze diensten aan om het kennisniveau van uw bedrijf op dit onderwerp te vergroten. Of nog beter: wij kunnen een groot deel van uw administratieve taken op dit gebied overnemen. Wij van Novotem zijn op dit gebied zowel nationaal als internationaal thuis.

  • VRACHTVERVOER.

Logistieke knelpunten bezorgen u frustraties? Wij vinden ze eigenlijk leuk. Ons lokale en internationale netwerk helpt ons om u de beste milieuoplossingen te bieden voor al uw uitdagingen op het gebied van vrachtvervoer. En daarbij focussen we op een zo laag mogelijke C02-voetafdruk. Onze flexibiliteit en expertise op het gebied van transport van afvalstromen (gevaarlijk of niet) zullen onze partners borgen in transparante administratie en calculatie. Al uw kwetsbare lading komt veilig, gezond en schoon van A naar B.

  • AFVALBEHEEROPLOSSINGEN

Uw bedrijf produceert afval? Als het erop aankomt hebben we een aantal kernprincipes: zo min mogelijk stortplaatsen en C02-uitstoot en we verspillen geen ‘afval’. Wij zijn voorstander van reduceren en recyclen. Om uw afvalstroom(en) perfect te beheren starten wij met een totaalanalyse bij u op locatie. Door gebruik te maken van de ‘circulaire economie’ methodiek creëren wij meerwaarde voor de onderneming van jou en de omgeving die van ons allemaal is.

Uitdagingen zijn.

Uitdagingen in onze branche zijn o.a. technische ontwikkelingen voor verdere recycling van afval naar grondstof en of brandstof. In deze transitie zitten we middenin.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Als Aalsmeersbedrijf dragen wij de lokale economie een warm hart toe en het is fijn om te kunnen bijdragen aan voetbalclub FC Aalsmeer. Daarnaast zorgt ons lidmaatschap voor meer integratie binnen de lokale ondernemers van de regio.

Novotem Environmental Services BV

Hornweg 7
1432 GD Aalsmeer
The Netherlands

info@novotem.com

085- 0437290

www.novotem.com


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid