Mondo VerdeROOTS IN GREEN

Mondo Verde is gespecialiseerd in het kweken van Tropische Kamerplanten en Bonsai. Onder de meest ideale & duurzame omstandigheden. Voor de producten probeert Mondo Verde iedere dag de mooiste groene kamerplanten te kweken. Het gevarieerde assortiment is gericht op Easy to Care, een zo makkelijk mogelijke verzorging voor de consument.

Kees Bakker.

Kees is geboren in Rijsenhout en woont samen met zijn vriendin in Aalsmeer.

Kwekerij Mondo Verde is destijds door de grootouders van Kees opgericht in Amsterdam- Sloten in op de plaats waar nu het Slotervaart Ziekenhuis staat en wat destijds nog een gebied van glastuinbouw was en wat door de gemeente is onteigend om de Olympische spelen naar Nederland te halen. Een ambitie die echter nooit uitgekomen is.

Inmiddels is het bedrijf alweer jaren gevestigd in Rijsenhout op de huidige locatie en Kees heeft daar samen met zijn broer Frans zijn ouders opgevolgd, die inmiddels niet meer werkzaam zijn in het bedrijf. Voordat hij met Frans het familiebedrijf overnam heeft hij ‘het vak’ geleerd op de VBA, het huidige Royal Flora Holland Aalsmeer.

Onderscheidend.

Mondo Verde is leverancier van tropische groene kamerplanten. Klanten van Mondo Verde zijn expediteurs op de veiling en indirect, tuincentra, groothandels, bouwmarkten en supermarkten in heel Europa en Midden oosten, in totaal in meer dan 31 landen. Door continue innovaties binnen het assortiment toe te passen en het nastreven van de hoogst haalbare kwaliteit kamerplanten halen zij het beste uit de producten. Mondo Verde heeft een zeer ervaren team van ruim 60 medewerkers met jarenlange kennis van de producten in dienst. Mondo Verde combineert haar tropische kamerplanten met een divers assortiment sierpotten en mandwerk, gericht op trend binnen woon en lifestyle. Onze toegevoegde waarde is dat wij een totaal product leveren, aldus Kees en ontzorgen daarmee de klant.

Toekomst en uitdagingen.

Net als iedere ondernemingen zijn er uitdagingen. De grootste is op dit moment het realiseren van de footprint / emissie besparing  en verdere mechanisering van processen. Een uitdaging is de kwaliteit van medewerkers hoog te houden en medewerkers te binden en te behouden.

Lidmaatschap Businessclub.

Kees is een echte sportman en geeft aan dat hij als regionaal bedrijf en inmiddels ook inwoner van Aalsmeer graag zijn steentje aan de lokale community wil bijdragen. Een lidmaatschap van de Businessclub FC Aalsmeer is daar een mooi middel voor.

Het motto van Kees “Gas erop”!

Mondo Verde

Aalsmeerderweg 943

1431 EP Rijsenhout

Telefoon: 0297- 322302

www.mondoverde.nl

www.facebook.com/mondoverde.nl

www.instagram.com/mondoverde.nl

www.floraxchange.nl/Account/Kweker/775/Mondo-Verde#catalogus


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid