Autogroep Ursem Barten – Van vakantiebaan tot Automotive professional.

Wie is Sebastiaan en wat is achtergrond?
Ik ben Sebastiaan van der Vorst en woon momenteel in Zaandam samen met mijn partner, Femke. Ik ben geboren en getogen in de Automotive en sinds februari 2023 werkzaam bij Autogroep Ursem Barten in de rol van Directeur Fleetsales & Leasing. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van en groei in zakelijke marktbewerking voor Ursem Barten.

Hoe ben je in deze business/branche terechtgekomen?
Ik ben ooit begonnen met een vakantiebaan bij mijn oom als junior bij Audi en Volkswagen Centrum het Gooi. Vervolgens heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen bij Pon Dealer Groep tot de Automotive professional die ik nu ben. Ik ben vooral sterk in procesoptimalisatie en verandermanagement, dit met focus op rendement met menselijke maat.

Wat is jullie onderscheidend vermogen en waarom maakt dit jullie bijzonder?
Wij stellen aan onze klanten altijd de W-vragen; wie, wat, waar, waarom, wanneer? Wij zijn niet van push-and-pull maar op zoek naar een duurzame relatie waar wij als mobiliteitspartner onze klanten aanvullen en versterken.

Wat is de voornaamste uitdaging in jullie business?
Hoe kunnen wij onze klanten zo goed als mogelijk bedienen met de alsmaar veranderende mobiliteits koers.

Waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub?
Businessclub FC Aalsmeer is een professionele club, waar wij graag onderdeel van uit maken. Daarnaast vinden wij de onderwerpen die aan bod komen tijdens de Meer voor Ondernemersavonden erg interessant. Naast dit aanbod zijn wij op zoek naar nieuwe duurzame relaties in de omgeving Aalsmeer.

Ons bedrijfsmotto

Omdat betrouwbaarheid, duurzaamheid en kennis van moderne techniek belangrijk is:

 Autogroep Ursem Barten, samen onderweg naar morgen!

Autogroep Ursem Barten Amstelveen

Pletterij 2, 1185 ZK Amstelveen

020 643 3733

www.ursembarten.nl

Andere vestigingen, zie: www.ursembarten.nl/vestigingen

www.facebook.com/AutogroepUrsemBarten

www.instagram.com/autogroepursembarten

www.linkedin.com/company/ursembarten


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid