Innova Energie De duurzame energieleverancier met 14 jaar kennis van de markt.

Innova Energie is een energieleverancier met ruim 14 jaar ervaring in de energiebranche. Ze richten zich voornamelijk op de zakelijke markt, waarbij ze ondernemers zoals zzp’ers en MKB’ers ondersteunen bij verduurzaming. Sinds eind 2018 zijn ze ook actief op de consumentenmarkt.

Wiebe Jan Bijker, accountmanager bedrijven – adviseur duurzaamheid.

Met ruim 12 jaar ervaring in de energiebranche zijn we een stabiele leverancier en partner in energiezaken. Zowel voor onze zakelijke als onze particuliere klanten. Wij zijn gevestigd in Den Haag-Leidschenveen, maar hebben echter klanten door heel Nederland. Ik ben bij Innova energie verantwoordelijk voor de zakelijke klanten.

Het is onze missie om onze klanten bewust met energie om te laten gaan en ze een afgewogen keuze te laten maken op basis van gemak, duurzaamheid, prijs en innovatie.

Wij willen zoveel mogelijk consumenten en ondernemers voorzien in energieoplossingen die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn én opbrengsten geven voor zichzelf, de maatschappij en de economie. Zo helpen wij hen een actieve bijdrage te leveren aan de energietransitie en alle energiedoelen voor een duurzame samenleving.

Kernwaarden & team Innova Energie.

Makkelijk – Duurzaam & Besparenmet een vleugje Innovatie!

Door duurzame innovatieve oplossingen makkelijk te maken kunnen we energie, tijd en geld besparen. Onze kernwaarden overlappen elkaar op veel punten, dit maakt dat de waarden elkaar versterken en aanvullen. Zo kunnen we onze missie en visie waarmaken en samen met u werken aan een duurzame toekomst.

Naast duurzame energie willen wij ook zoveel mogelijk positieve energie leveren aan de wereld om ons heen. Daarom steunen wij regelmatig verschillende maatschappelijke organisaties en goede doelen én werken wij soms met hun samen. Teruggeven aan de maatschappij, dat doen wij graag.

Maatschappelijke projecten van Innova Energie zijn: www.innovaenergie.nl/verhalen

Wij bouwen niet alleen aan duurzame relaties met onze klanten, partners en instanties, maar ook met onze medewerkers. Team Innova Energie is de motor achter het succes dat we de afgelopen jaren hebben geoogst. Dit geeft aan dat we goed op weg zijn. En die weg willen we voortzetten. Alleen samen krijgen we dit voor elkaar. Daarom staan we altijd open voor medewerkers die onze duurzaamheidsvisie onderschrijven en zich daarvoor 100% inzetten.

Duurzaam ondernemen.

Draag als bedrijf een steentje bij aan een duurzamere wereld, onderneem op een verantwoordelijke manier en voldoe aan de verplichtingen uit het Klimaatakkoord en de EED Energie-audit. Innova Duurzaam helpt ondernemingen van A tot Z door het aanbieden van totaaloplossingen op maat en het geven van advies en begeleiding tijdens het verduurzamingsproces.

Wij zorgen voor de volledige ontzorging bij het verduurzamen van uw onroerend goed, zodat u meer tijd over heeft waar het echt om draait: uw core business.

Innova Energie B.V.
Oude Middenweg 85
2491 AC Den Haag

Telefoon: 070-301 66 16 (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur)

www.innovaenergie.nl/zakelijk/contact

www.linkedin.com/company/innovaenergie


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid