VINRO beveiliging & Risk Safety Holland. Uw veiligheid en gastvrijheid zijn bij ons in goede handen!

Na zorgvuldige overweging stopt Risk Safety & Security BV. We gaan per januari 2024 verder met www.VINRO.nl en www.risksafety.nl  .

Uw veiligheid en gastvrijheid zijn bij ons in goede handen!

VINRO Beveiliging & Risk Safety Holland, Uw Partner in veiligheid heeft een 3-hoofdige directie met ieder haar eigen specifieke taken en aandachtsgebieden.

Victor Pourchez, Algemeen directeur VINRO beveiliging.

Victor woont in Lelystad is gehuwd en heeft vier kids en via zijn kinderen betrokken bij het voetballen. Zelf houdt hij ook van een mooie pot voetbal en is privé al vele jaren actief als trainer en op dit moment voor het vrouwen-1 elftal van ASC Waterwijk in Almere. Victors opleiding en achtergrond is in de beveiliging branche. Zo is hij onder andere landelijk verantwoordelijk geweest voor de event- tak bij Securitas en heeft als hoofd beveiliging gewerkt bij het OLVG te Amsterdam. Inmiddels werkt Victor alweer jaren vanuit het kantoor in Aalsmeer en wil zijn jarenlange ervaring benutten en samen met Risk Safety Holland uitgebreide dienstverlening bieden op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Ruben Piet, Algemeen directeur Risk Safety Holland.

Directeur Ruben Piet richtte Risk Safety B.V. zeven jaar geleden op vanuit de overtuiging dat de veiligheidsbranche zich meer dienstbaar moet opstellen. “Hulpverlenen waar nodig, heeft altijd in mijn bloed gezeten. Zo wist ik al op heel jonge leeftijd, dat ik bij de brandweer wilde. Toen ik achttien werd, heb ik mij daar dan ook meteen aangemeld. Ruim 24 jaar ben ik brandweerman in hart en nieren geweest, waarvan de laatste jaren als bevelvoerder. Inmiddels ben ik alweer even wat langer werkzaam in de brandbeveiliging. In 2017 heb ik Risk Safety opgericht, omdat ik vanuit de branche de dienstbaarheid richting opdrachtgevers miste. Die gaat namelijk veel verder dan alleen het leveren van veiligheidspersoneel. Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en sta voor het tot in de puntjes uitvoeren van onze taak: hulpverlenen”.

Gezamenlijk hebben VINRO en Risk Safety circa 250 tot 300 gediplomeerde medewerkers aan zich verbonden en de klanten zijn heel divers. Van de petrochemische industrie, internationale bedrijven, event bureaus, semioverheid en verschillende gemeenten. Naast het leveren van fysieke medewerkers en systemen worden ook veiligheidsplannen gemaakt. “Het werkgebied ligt met name in Noord- en zuid – Holland, echter voor projecten buiten de randstad draaien wij echter ook onze hand niet om”, noemt Victor.

Ruben haakt aan; “lokaal ondernemen geeft ons echter het meeste voldoening en zit ook min of meer in ons DNA. Zo doen wij in Aalsmeer de beveiliging en veiligheidsplannen voor de feestweek Aalsmeer, vuur en licht op het water en de beveiliging van het zomerfestival”.

Lokaal ondernemen betekent ook samenwerking en besteding bij andere regionale ondernemers.

Maatwerk.

VINRO beveiliging; Door jarenlange ervaring begrijpen onze mensen wat nodig is en waar extra aandacht aan moet worden besteed. Wij regelen dat de beveiliging en service naadloos aansluiten bij uw organisatie en bedrijfsprocessen. Ons ervaren en klantgerichte team van beveiligers en servicemedewerkers staat voor u klaar. Hierbij te noemen: evenementen beveiliging, object beveiliging, receptie diensten, zorgbeveiliging, servicemedewerkers.

Risk Safety Holland levert daarnaast 24 uur per dag -zeven dagen per week veiligheidspersoneel voor diverse werkzaamheden. Veiligheidsmedewerkers van Risk Safety worden ingezet voor de veiligheid en bewakings- en toezichthoudende diensten bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden.

Onderscheidend voor opdrachtgevers en medewerkers.

VINRO en Risk Safety zijn onderscheidend voor opdrachtgevers, door de hoge mate van kwaliteit van dienstverlening. Zo wordt opleiding intern geborgd door een eigen academie. 

Ons streven is om een strategische alliantie met de opdrachtgever aan te gaan, deze te ontzorgen en breder te kijken dan de vraag die in eerste instantie aan ons wordt voorgelegd. Voordat VINRO en Risk Safety een opdracht aanvaard, maken wij eerst zelf een risicoanalyse voor die opdracht. Hierdoor kan het ook gebeuren dat een opdracht door ons niet wordt aanvaard.

Onze beide organisaties zijn ook onderscheidend voor onze medewerkers. De honorering van onze medewerkers is volgens een eerlijk tarief en altijd op tijd. Omdat wij een eigen academie hebben, zijn bij de eigen ambitie van medewerkers voldoende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld brandwachten intern geschoold voor event securitymedewerker. Door ons zeer grote, maar ook diverse klantenbestand, vinden medewerkers altijd wel een opdrachtgever in een branche waar zij het meeste werkplezier en affiniteit mee hebben.

BusinessClub FC Aalsmeer.

VINRO beveiliging en Risk Safety Holland zijn lid geworden van de BusinessClub omdat zij als Aalsmeerse ondernemingen ook iets terug wil doen voor de lokale gemeenschap, zoals eerdergenoemd. Daarnaast dragen wij Sport en in het bijzonder voetbal een warm hart toe. 

Ons motto: Professionaliteit onze belofte, veiligheid zonder compromissen. 

Weteringstraat 52, 1431 BC Aalsmeer, Telefoon: 088-1130114

Voor meer informatie over onze dienstverlening: https://youtu.be/tTDqa5m1b10

of kijk op de websites: www.VINRO.nl en www.risksafety.nl  


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid