Tandartsenpraktijk Aalsmeer – De Specialist in cosmetische tandheelkunde

Belinda en Bouke Zwaan, eigenaren & tandarts.

Belinda is in Haarlem geboren en heeft HRM gestudeerd. Na haar studie heeft zij o.a. een eigen werving en selectiebureau gehad met in de eindfase drie vestigingen.

Bouke heeft in Utrecht gestudeerd en heeft in het verleden een tandartspraktijk in Maasdriel gehad.

In november 1999 hebben Bouke en Belinda hebben elkaar ontmoet. Die klik gaf hen aanleiding om samen verder te gaan. In 2000 heeft Belinda de vestigingen van haar bureau verkocht en heeft Bouke zijn praktijk overgegaan. Samen zijn ze toen ‘op de bonnefooi’ naar Zuid Spanje gegaan om daar te gaan wonen en werken. In Spanje is Bouke in zijn beroep als tandarts aan de slag gegaan en heeft Belinda gewerkt op een makelaarskantoor. In verband met familie omstandigheden zijn zij in 2003 teruggekeerd naar Nederland en hebben ze samen een tandartsenpraktijk in Hoofddorp overgenomen met 2000 patiënten op de kruisweg met 1 behandelkamer.

3 maanden later hebben ze een nieuwe grotere ruimte gehuurd aan de Nieuweweg in Hoofddorp met 6 behandelkamers.  Deze praktijk is gegroeid naar ruim 9.000 patiënten.

De praktijk in Hoofddorp is op 1 april 2023 verkocht aan de Mondhygiënist die daar werkzaam is.

Vijf jaar geleden is de praktijk in het centrum van Aalsmeer (tegenover de molen) geopend en zijn daar met 0 patiënten begonnen. Inmiddels telt Tandartsenpraktijk Aalsmeer alweer 2000 patiënten.

Tandartsenpraktijk Aalsmeer, modern en onderscheidend.

Tandartsenpraktijk Aalsmeer is een hypermoderne praktijk en voorzien van de laatste technologie. 

Daarnaast is bij ons iedereen welkom geeft Belinda aan. Bouke vult aan; wij zijn altijd aanspreekbaar en zijn trots op de dankbaarheid die wij vaak krijgen als we iemand geholpen hebben die voor anderen wellicht uitzichtloos was geweest.

Wij hebben 3 behandelkamers en door de slimme indeling kan de assistente zich moeiteloos begeven tussen de ruimten.

Qua techniek hebben we sinds kort een digitale scanner gekocht, waardoor ‘happen’ (een afdruk maken) niet meer nodig is en worden de digitale afdrukken gelijk online doorgestuurd.

Naast dat het fijner voor de patiënt is, is het efficiënter en scheelt dus doorlooptijd.

Inmiddels bestaat het team uit 6 vaste medewerkers, waaronder enkele ‘oudgedienden’ die al jaren voor ons hebben gewerkt in Hoofddorp. Onze klanten/ patiënten zijn bij ons gekomen op basis van mond op mondreclame.

Ook is er 4 x per maand een implantoloog aanwezig. Wij zijn voor Hoofddorp en andere praktijken ook een verwijs praktijk.

Kwaliteit en tevreden klanten, daar doen we het voor.

Bouke; omdat wij ook van de mooie dingen in het leven houden ben ik inmiddels wat minder gaan werken. Onze praktijk is op dinsdagen, donderdagen en 1 a 2x per maand op vrijdag geopend.

Vaste prik na werktijd is bij ons met het team om op dinsdag en donderdag een drankje te doen.

We houden van kwaliteit maar zeker ook van gezelligheid.

Toekomst en lidmaatschap van Businessclub FC Aalsmeer.

Om de mondhygiënist te helpen die de praktijk in Hoofddorp heeft overgenomen zijn we nog 1 dag in Hoofddorp werkzaam en zullen wij In de nabije toekomst onze huidige klanten/ patiënten bestand in de praktijk in Hoofddorp afbouwen/overdragen aan de collega tandartsen van Hoofddorp waardoor de focus geheel op Aalsmeer komt te liggen.

In Aalsmeer kunnen we zo wie zo nog groeien en mocht Hoofddorp helemaal afgebouwd zijn dan kunnen we in Aalsmeer ook een extra dag open. Onze focus ligt op het behoud van het persoonlijke aandacht wat we nu met onze klanten/ patiënten hebben en zo mogelijk nog meer techniek en kwaliteit in de praktijk.

Wij zijn lid geworden van de Businessclub omdat wij lokale sport een warm hart toedragen en veel mensen uit ons netwerk ook FC Aalsmeer suppporten. Daarnaast is het lidmaatschap een mooie manier om te netwerken. We ondersteunen graag FC Aalsmeer.

Ons motto: Geniet en blijf jezelf!

Tandartsenpraktijk Aalsmeer

Zijdstraat 32-A, 1431 ED Aalsmeer

0297-303355

info@tpaalsmeer.nl

www.tpaalsmeer.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid