Van Voetbalpassie tot Personeelsmatch: Het verhaal van Timo Rijsterborgh

Door: Jaimy van Eenennaam

Kun je wat over jezelf vertellen? Wie ben je, waar ben je woonachtig en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Timo Rijsterborgh. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Inmiddels voetbal ik al ruim 20 jaar op zaterdag bij Aalsmeer. Mensen kunnen mij hiervan ook herkennen. Ik speel momenteel bij het team 35+ van FC Aalsmeer en hier geniet ik nog steeds volop van. Ik houd van sporten en ben graag omringd door familie en vrienden. Mijn schoonvader heeft een bierbrouwerij en mijn vrouw is vinoloog, dus is er bij ons altijd wel iets te vieren.

Hoe ben je in deze business/branche terechtgekomen?

Nadat ik een aantal jaren had gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling was het voor mij tijd om de stap naar het ondernemerschap te maken. In 2011 richtte ik Werkspirit personeelsbemiddeling op. In het begin verhuurde ik mezelf vooral aan gemeenten om kwetsbare inwoners te bemiddelen naar werk. Door een proactieve, effectieve en persoonlijke aanpak is mijn bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig contractpartner van een aantal gemeenten en het UWV. We behalen hele mooie resultaten waarbij we de inwoners een nieuw toekomstperspectief geven.

Wij zijn het uitzendbureau Nieuwe Krachten begonnen, omdat we ons meer willen focussen op de hulpvragen van de ondernemers. Wij leveren personeelsdiensten op maat. We kijken naar de bedrijfscultuur, personeelsbehoefte en toekomstplannen om tot een passende match te komen. We blinken uit in het bemiddelen van nieuwe krachten naar MKB-bedrijven die opereren binnen de sectoren logistiek, proces- maakindustrie, techniek, transport of facilitaire dienstverlening. Elke maand helpen we tientallen talenten aan een uitdagende en nieuwe baan op basis van een uitzend- of detacheringsovereenkomst.

Wat is jullie onderscheidend vermogen en waarom maakt dit jullie bijzonder?

We geloven dat we waarde toevoegen doordat we op kleine schaal opereren, persoonlijke benaderingen hanteren en werken met een vast team van ervaren en gedreven professionals. Dit zorgt ervoor dat wij onze relaties en kandidaten goed leren kennen, zodat er gefundeerde samenwerkingen ontstaan. We staan voor flexibiliteit, duidelijke communicatie en opvolging geven aan en het nakomen van gemaakte afspraken. Onze nieuwe krachten ervaren goed werkgeverschap met korte lijnen en een eenduidige en transparante werkwijze.  We zijn met zijn tienen op kantoor.

Welke uitdagingen zijn er binnen jullie business/branche?

De arbeidsmarkt is altijd in beweging en onze branche kent talloze uitdagingen waarvan de arbeidsmarktkrapte, de aangescherpte wet- en regelgeving door de overheid en de digitalisering de meest bekende zijn. Ondanks de krapte weten wij altijd wel passende kandidaten te vinden en mooie matches te maken. Ons succes gaat veelal gepaard met het creëren van de juiste mindset van zowel de kandidaat als de ondernemer.

Waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub?

Wij zijn lid geworden van de Businessclub omdat wij de voetbalclub een warm hart toedragen en ons bedrijven netwerk willen vergroten. Ons bedrijf opereert heel lokaal en we willen graag een standvastige schakel zijn van een aantal lokale ondernemers op het gebied van personeelsdiensten.

Neem contact met ons op via Jane Lang (recruiter) of Timo Rijsterborgh. We komen graag een keertje bij je langs!

www.nieuwekrachten.nl

Arthur van Schendellaan 59
1422LB Uithoorn

038 -8880068

nieuwekrachten@werkspirit.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid