Solar Totaal Advies

Solar Totaal Advies werkt met de beste kwaliteit zonnepanelen en zeer ervaren installateurs. Hierdoor garanderen we u het hoogst haalbare rendement en bent u verzekerd van een perfecte installatie.

René van Poelgeest, directeur-eigenaar.

René is geboren en getogen in Amstelveen en is vier jaar geleden in Aalsmeer komen wonen.

Zijn achtergrond is een heel andere dan de business waar hij nu in werkt. Bij hem ‘kriebelde’ het altijd al dat hij een rol in de buitendienst zou willen hebben in de rol van accountmanager met ook klantbezoeken. Die rol heeft hij opgepakt en is in 2013 als ZZP-er gaan werken voor een landelijke organisatie in zonnepanelen. In 2017 heeft René de stoute schoenen aangetrokken en is voor zichzelf begonnen. Zijn eerste ‘klant’ was de notaris waar René zich als zelfstandige heeft ingeschreven.

Daarna is het snel gegaan.

In 2021 is René een bedrijfspand op het terrein van Bijl en Blauwhof aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer in getrokken en inmiddels wordt de bedrijfsruimte alweer krap.

Onderscheidend en uitdagingen

Solar Totaal Advies plaatst op dit moment circa 5000 zonnepanelen per jaar. Hierbij te bedenken dat de groei eigenlijk alleen door z.g. ‘mond op mond’ reclame is behaald.

René; Zonnepanelen plaatsen is een echt vak en inmiddels heb ik alle papieren gehaald die benodigd zijn zoals het certificaat www.installq.nl

Wij werken alleen met A-kwaliteit zonnepanelen en hebben specialisten in dienst met jarenlange ervaring in het vak. Naast de kwaliteit van in mensen en middelen geven wij een totaal advies op maat. Hierbij houden we ook rekening met de omgeving en mogelijke toekomstige behoeften zoals een aansluiting voor een elektrische auto of warmtepomp.

Klanten zien soms door de bomen het bos niet meer en daarom is goede en eerlijke voorlichting van cruciaal belang. Met onze hulp en advies maken zij de uiteindelijke keuze.

Door voorraad en een vast installatie team bij Solar Total Advies is na opdracht de plaatsing van panelen in de meeste gevallen tussen de 6 tot 8 weken mogelijk.

Toekomst en investeren in zonnepanelen.

Het gebruik van duurzame energie is heel belangrijk omdat onze fossiele brandstoffen zoals bijvoorbeeld kolen, olie en gas aan het opraken zijn en de temperatuur op aarde stijgt door de uitstoot van CO2. Om de aarde leefbaar te houden voor onze kinderen en kleinkinderen, moéten we meer gaan doen met duurzame energie. Met de aanschaf van zonnepanelen doet u dus niet een plezier aan uw eigen portemonnee en het milieu op dít moment, maar vooral ook voor toekomstige generaties. Ondanks de wisselende berichten over het afschaffen van de z.g. salderingsregeling is het investeren in zonnepanelen nog steeds zeer aantrekkelijk, al zou u het niet voor het milieu doen.

Voor bedrijven zijn zonnepanelen een slimme zakelijke investering.

Door een aantal fiscale voordelen voor bedrijven, kan de investering in zonnepanelen een goede investering zijn. U wekt meteen energie op, bespaart in de energiekosten en draagt bij aan een beter milieu

Fiscale regelingen en subsidies voor bedrijven, instellingen en sportaccommodaties

De regelingen en subsidies maken het investeren in zonnepanelen extra interessant. Voor het MKB zijn er de Energie-Investeringsaftrek en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

  • Energie-Investeringsaftrek
    Deze regeling is bedoeld om ondernemers te stimuleren te investeren in energiezuinige maatregelen. Te gebruiken bij hoofdaansluitingen t/m 3 x 80A en een minimale capaciteit van het systeem van 15kw. Dit staat gelijk aan ongeveer 36 zonnepanelen.
  • Kleinschaligheidsaftrek
    Met deze regeling kan een deel van de investering van de winst worden afgetrokken in het jaar van aanschaf. De hoogte van de aftrek is afhankelijk van het investeringsbedrag.
  • Energiebesparing en duurzame energie voor sportaccommodaties
    Sportclubs die investeringen doen om hun energieverbruik te reduceren, kunnen rekenen op een subsidie van 30% voor de investering. Ook voorziet de regeling in een tegemoetkoming voor de kosten van benodigd energieonderzoek. Let op: er is een stormloop op deze regeling dus de vraag is hoe lang u hier nog gebruik van kunt maken.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Ik ben lid geworden van de Businessclub door contact met Arjen Verburg van Broodje van de Zaak, BC lid van het eerste uur.

Ik zag het grote en diverse leden bestand van de Businessclub en daarnaast draag ik als inmiddels in Aalsmeer gevestigde ondernemer graag mijn steentje bij in de regionale MVO.

Ons motto: Investeren in zonnepanelen loont!

Solar Totaal Advies BV
Aalsmeerderweg 237-G
1432CM Aalsmeer

0297-224706
info@solartotaaladvies.nl  

Website: www.solartotaaladvies.nl

Reviews: www.klantenvertellen.nl/reviews/1039627/solar_totaal_advies


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid