Van Poelgeest BMW en MINI.

Met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk is Van Poelgeest exclusief BMW en MINI-dealer in de Randstad. De organisatie telt ruim 350 gedreven medewerkers die in een open, informele sfeer werken aan de tevredenheid van onze klanten. Bij Van Poelgeest hebben we niet alleen ervaring met schitterende auto’s, maar ook met de mensen die erin rijden. Ons team weet u daarom perfect te helpen met uw zoektocht naar uw ideale BMW of MINI, zodat u naar volle tevredenheid de weg op kunt gaan in een nieuwe auto.

Alles wat we doen weerspiegelt de kwaliteit van onze merken. Daardoor voelen BMW en MINI-rijders zich thuis bij Van Poelgeest – en trekken we ook rijders van andere merken aan. Zo werkt Van Poelgeest aan duurzame relaties met klanten. Al sinds 1964.

Jordy Zeestraten, Manager Zakelijke Markt Van Poelgeest.
Jordy is een geboren Kudelstaarter en woont inmiddels alweer heel wat jaren met zijn gezin in Aalsmeer. In zijn vrije tijd mag hij graag een balletje slaan bij Tennis Vereniging Kudelstaart.
Bij Van Poelgeest BMW & MINI is hij samen met zijn Team Zakelijke Markt dagelijks bezig met het informeren en adviseren van bedrijven over zakelijke mobiliteit. In zijn team werkt onder andere Bo Eijsten – ook een bekende binnen de Businessclub FC Aalsmeer. Jullie hebben haar gezien en gehoord tijdens de zomer BBQ.

Kansen
De zakelijke mobiliteit is momenteel volop onderwerp van gesprek binnen bedrijven. Elektrificatie en duurzaamheid spelen daarin een belangrijke rollen, tegelijkertijd levert dat ook de nodige uitdagingen op. Kortom een ‘dynamisch speelveld’. Een ding is zeker Jordy en zijn team zijn er klaar voor om ondernemers en bedrijven hier doorheen te gidsen.

Daarbij zijn zij geholpen met het brede modellenaanbod van BMW én MINI, wat naadloods aansluit bij de vraag uit de markt. MINI komt met geheel nieuw modelaanbod in 2024, zowel elektrisch als benzine aangedreven modellen. Zo staan de nieuwe MINI Countryman en de MINI Electric aan de vooravond van hun introductie. BMW staat op het punt om de nieuwe BMW 5 Serie te introduceren. De BMW 5 Serie is de ultieme sportief-comfortabele business sedan, vanaf de start ook beschikbaar als de volledige elektrische 5 Serie.

Lidmaatschap BusinessClub FC Aalsmeer?                                                 
Van Poelgeest gelooft in verbinding tussen lokale ondernemers. We vinden het dan ook uitermate belangrijk om ook fysiek aanwezig te zijn in dit lokale netwerk.

U bent uitgenodigd.
Donderdagmiddag 19 oktober organiseert Van Poelgeest BMW & MINI een Pre-Launch van de BMW 5 Serie, waarbij ondernemers uit de regio tevens een kijkje krijgen in de toekomst van onze organisatie, merken en (zeer exclusieve) modellen. Aanmelden kan via https://www.van-poelgeest.nl/ondernemingsvereniging-netwerkborrel/

De link met voetbal? Van Poelgeest is vanaf seizoen 2023/2024 voor ten minste vier jaar Official Sponsor en Official Automotive Partner van Ajax.

Meer informatie over Van Poelgeest?
https://www.van-poelgeest.nl
https://www.van-poelgeest.nl/zakelijke-markt/


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid