Paul Oosterhaven – Vamos Lease & Mobility. Thuis in alle leasevormen.

Paul Oosterhaven, FC Aalsmeer Businessclub lid vanaf 2019 gaat vanaf oktober 2023 verder onder de naam Vamos Lease & Mobility.

Vamos helpt bedrijven en ondernemers met het organiseren van zakelijke mobiliteit. Onze focus ligt op kwaliteit. Dat betekent dat wij ook verder kijken dan alleen een maandtarief zodat je echt verzekerd bent van de beste deal.

Paul Oosterhaven.

Paul is geboren in de kop van Noord-Holland en heeft in Amsterdam gestudeerd. Samen met zijn gezin woont hij alweer jaren Kudelstaart. Na negen jaar als zelfstandig ondernemer & partner onderdeel te hebben uitgemaakt van BD Lease, heeft Paul de conclusie getrokken dat het tijd is voor een nieuwe koers: Vamos Lease & Mobility.

Vamos – Het gas erop!

Paul; Ik kijk ernaar uit om onze bestaande relaties en leveranciers de komende jaren te kunnen blijven helpen met hun vraagstukken rondom mobiliteit. Dankbaar en trots ben ik voor al het vertrouwen dat wij hebben gekregen in de afgelopen negen jaar, van klanten, leveranciers en vooral ook de mensen in de directe omgevingen.

Bij Vamos Lease & Mobility zetten we net dat stapje extra voor onze klanten en leveranciers. Naast financial en operational lease bieden wij ook full service wagenparkbeheer aan, ook als u geen leasecontract via ons heeft afgesloten, kunt het wagenparkbeheer volledig aan ons overlaten. Wij kijken altijd uitvoerig naar jou of de situatie van je bedrijf. Hierdoor kunnen wij niet alleen de scherpste deal garanderen maar ook welke leasevorm het best bij jou past!

Klanten zijn o.a.: bedrijven, autobedrijven die zakelijke lease nodig hebben en leasemaatschappijen.

Voordelen Vamos Lease & Mobility samengevat.

  • Persoonlijke aandacht & altijd bereikbaar
  • Net dat stapje extra voor de klant
  • Volledige ontzorging. Wij regelen het!
  • Mogelijkheid full service wagenpark beheer
  • Merk onafhankelijk
  • Groot klantenbestand, waardoor volumekorting ontstaat

Toekomst en uitdagingen.

Paul geeft aan op dit moment nog hard bezig te zijn met het inrichten van het nieuwe kantoorpand in Aalsmeer waar straks ook klanten ontvangen kunnen worden. Medio november 2023 moet dit gereed zijn. Op dit moment worden circa 700 tot 800 lease contracten per jaar afgesloten. Een verdere groei hiervan en ook uitbreiding van mijn team voorzie ik in de komende jaren.

Wagenpark beheer zal steeds meer onderdeel gaan uitmaken van onze dienstverlening, met ook een totaal pakket aan mobiliteit oplossingen waaronder lease fietsen.

Uitdagingen zijn op dit moment de stijgende rente en de levertijd van nieuwe auto’s.

Lidmaatschap Businessclub en slogan.

Ik ben lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer, omdat de doelstelling mij erg aanspreekt.

Lokale ondernemers verenigd in een netwerk die de ambitie hebben om samenhang in de lokale samenleving te bevorderen. Heel mooi!

Inmiddels ben ik alweer bijna 5 jaar lid en in die jaren heb ik een enorme flow gezien, waaronder kwalitatief goede en interessante Meer voor Ondernemers avonden, vaak bij Businessclub leden op locatie.

Onze slogan:  GAS EROP – WIJ REGELEN HET!

Vamos Lease & Mobility

Zuidafrikaweg 2C

1432 DA Aalsmeer

Telefoon: 0297- 745888

Mail: info@vamoslease.nl

www.vamoslease.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid