GSBC – Green Square Business Campus Aalsmeer.

GSBC: Dé nieuwe plek in Aalsmeer om te werken, leren, ontmoeten, overnachten & recreëren

In het voormalig kassengebied rondom de Middenweg wordt de komende jaren Green Square Business Campus ontwikkeld. Een uitzonderlijk veelzijdige en dynamische mixed-use werklocatie gelegen in Green Park Aalsmeer, midden in de Metropoolregio Amsterdam en naast Schiphol. Inmiddels zijn al twee panden opgeleverd en is per juli 2023 gestart met het feestelijk slaan van de eerste paal van een derde pand in aanwezigheid van betrokkenen en de gemeente Aalsmeer.

Milena Pierey, Dutch City Development  

Ik ben contactpersoon voor de Businessclub van FC Aalsmeer en werkzaam voor Dutch City Development als ontwikkelingsmanager voor onder andere GSBC Aalsmeer. Het door Robèrt Verheijden opgerichte DCD is een landelijk opererende gebieds- en opstalontwikkelaar, die werkt vanuit de filosofie: ‘Urban Wishes, Human Solutions’. DCD creëert heldere ontwikkelingsvisies voor locaties gebaseerd op kennis van deze locaties en van de toekomstige gebruikers. Het is een compacte club professionals met veel aandacht voor plankwaliteit en maatschappelijke waarde voor de lange termijn.  

Hiermee bedoel ik dat wij verder kijken dan enkel de ontwikkeling van een pand of een kavel. De keuze voor de juiste doelgroep, de product markt combinaties en investeringen in de openbare ruimte horen hier allemaal bij. Wij zijn pas tevreden als wij een na oplevering van een project, tijdens de gebruiksfase met eigen ogen zien en ervaren, dat gebruikers zich thuis voelen in een omgeving waar ze graag komen, wonen of werken. Trots constateren we dan dat we het goed gedaan hebben.

Uitdagingen GSBC Aalsmeer

Een uitdaging voor ons is, om bij bestaande bedrijven in de regio meer naamsbekendheid te genereren en bedrijven te interesseren om zich op GSBC te vestigen. Om die reden hebben wij ons ook aangesloten bij o.a. de Businessclub van FC Aalsmeer. We zijn altijd op zoek naar de juiste match tussen bedrijven en gaan graag in gesprek met bedrijven uit de regio die een huisvestingsvraagstuk hebben. Ik zou zeggen pak de telefoon en kom langs voor een kennismaking!

Oproep aan bedrijven.

Green Square Business Campus is  dé ideale locatie voor kennisintensievere bedrijven bijvoorbeeld in Life Sciences & Health.  Het gaat om een bedrijven die een mix van huisvesting zoeken zoals werkruimte, laboratoria, showrooms, kantoren en kleinschalige logistiek. Het goed bereikbare GSBC biedt bedrijven een aantrekkelijke werkomgeving met eveneens voorzieningen voor ontmoeting, verblijf, sport en horeca. Niet onbelangrijk voor bedrijven gezien de ‘war on talent’ die we overal zien.

Heb je vragen, bel of mail mij gerust

m.pierey@dcdprojects.nl, 06-83 60 64 28

Voor nadere informatie: Green Square Business Campus (gsbc-aalsmeer.nl)

Mijn motto: Kansen zien, creëren en grijpen!


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid