EQUESS – Helpt bij personal coaching, organisatie coaching en HR advies

EQUESS helpt bij personal coaching, organisatie coaching en HR advies. Als het om coaching gaat, bepaal jij het doel dat je wil bereiken. Je krijgt vragen die je “triggeren” om zelf de antwoorden te vinden. EQUESS begeleidt zowel individuele personen als organisaties die zichzelf beter willen ontwikkelen en zo bewuster willen gaan handelen.

Onze missie: Ieder mens aan te zetten tot zelfkennis. Wanneer gedachten, patronen en handelingen zichtbaar worden, kom jijzelf of als team tot inzichten en kan er gewerkt worden aan meer grip op jou of jullie specifieke situatie.

Jeanette Kok, directeur-eigenaar.

Jeanette Kok woont en werkt deels in Aalsmeer en deels in Dronten. Na haar opleiding Personeel en Arbeid heeft Jeanette jaren op de HR-afdeling van accountantskantoor Moore MTH gewerkt. Ze geeft aan dat dit een enorm leerzame periode is geweest en waarin zij al haar passie voor het HR-vak kwijt kon. Bij Moore MTH heeft Jeanette zich ‘on the job’ ontwikkelt tot coach. Jeanette geeft aan, dat het na zestien jaar bij deze werkgever ging ‘kriebelen’ en dat ze haar kwaliteiten als coach en als HR-manager voor meer mensen en organisaties wilde inzetten. Dit heeft in 2017 geleid tot de oprichting van EQUESS, destijds alleen nog gevestigd in Dronten en sinds 2023 ook gevestigd aan de Aalsmeerderweg 171-A in Aalsmeer. Jeanette woont en werkt nu nog voor de helft van haar tijd in Aalsmeer, maar zal zich de nabije toekomst volledig op Aalsmeer focussen en ook gaan vestigen.

EQUESS, een bijzondere naam wat is de betekenis ervan?

De naam EQUESS heeft Jeanette bewust gekozen. In het Latijn betekent EQUESS-ridder. Een ridder strijdt ten dienste van het land voor geloof, loyaliteit, moed, eer en succes. Om te strijden is lef nodig, dat wenst zij personen en teams ook toe.  Durf jezelf of jullie zelf beter te leren kennen is dan ook haar motto. Door zelfkennis weet je betere keuzes te maken voor jezelf, maar ook voor je organisatie.

EQUESS, onderscheidend.

Jeanette is ervan overtuigd dat ieder mens zich zou moeten ontwikkelen tot een zelfbewuste ik, waardoor hij/zij sterker in het leven kan staan en daarnaast ook een waardevollere bijdrage kan leveren aan teamwork op de werkvloer. EQUESS gebruikt beproefde methodieken en bewezen instrumenten die passen bij het vraagstuk van het individu of van de organisatie. Jeanette is als Senior Practitioner Coach geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches -NOBCO en European Mentoring and Coaching Council – EMCC.

Als HR-professional ondersteunt zij op tijdelijke basis bij tactische en strategische personeelskwesties. Organisaties, overheden en bedrijven vragen haar regelmatig om bij te springen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een compleet nieuwe HR-afdeling op te zetten of juist om de bestaande HR-afdeling naar een hoger level te tillen.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Jeanette is aangesloten bij de Businessclub van FC Aalsmeer omdat zij door het brede en gevarieerde netwerk van de Businessclub kansen ziet voor naamsbekendheid en haar netwerk te vergroten. Daarnaast gunt ze de leden van de Businessclub en haar medewerkers de juiste persoonlijke, team-, en organisatieontwikkeling, waardoor prestaties omhoog zullen gaan.

Levensmotto.

Jeanette doet niets liever dan mensen, teams en organisaties tot hun bestemming laten komen. Als coach houdt zij de spreekwoordelijke spiegel voor, met als doel om vanuit eigen kracht het succes in het leven en het werk te vergroten. Haar motto is dan ook ‘de spiegel tot succes’!

www.equess.nl

Aalsmeerderweg 171A

1432 CL Aalsmeer

T 06 42 60 43 02

info@equess.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid