Dubbeldam Groep – DE MOBILITEITSPARTNER VAN UW WAGENPARK

Wie is Harry en wat is je achtergrond?

‘Ik ben Harry Cornegé, geboren in 1971 in Hardinxveld. 32 jaar geleden startte ik bij Dubbeldam en sindsdien heb ik binnen het bedrijf alles gedaan op gebied van schadeherstel. Dubbeldam is gestart als een familiebedrijf en heeft inmiddels meerdere vestigingen die landelijk opereren. We blijven overigens nog steeds groeien.  

In Amstelveen is Dubbeldam drie jaar actief en het loopt als een trein. Harry is vestigingsmanager van twee Dubbeldam vestigingen, in Schelluinen en Amstelveen. Regelmatig is hij in Amstelveen en dan kijkt hij waar hij mee kan helpen. Samendoen wat nodig is, is zijn motto.

Onderscheidend vermogen Dubbeldam

In de afgelopen jaren heeft Dubbeldam zich ontwikkeld van schadeherstelbedrijf tot mobiliteitspartner van het wagenpark van haar klanten. Naast schadeherstel, carrosserie, trailers en maatwerk kunnen klanten terecht voor reclame & signing, bedrijfswageninrichting, richttechniek en periodieke laadklep- & APK keuringen. Alle services onder één dak.

‘Het mooiste aan mijn werk blijft dat we voertuigen of werkmaterieel binnenkrijgen, soms volledig in puin en dat we die dan weer volledig hersteld bij de klant afleveren. We herstellen allerlei voertuigen en zolang het voertuig in onze spuitcabine past, pakken we de uitdaging aan. Mede door onze meerdere vestigingen zijn we in staat om grote projecten in-house op te pakken, zoals een geheel wagenpark van een nieuwe huisstijl voorzien. Dubbeldam heeft een breed aanbod en is daardoor echt een partner voor mobiliteit.’

Welke uitdagingen heeft Dubbeldam?

De klimaatdoelstellingen hebben op iedereen invloed. We merken dat in onze branche ook sterk. De opkomst van elektrisch rijden is nu al zichtbaar en dat aandeel wordt groter. Daarom heeft Dubbeldam investeringen gedaan in rijden op waterstof, omdat we vragen kregen van klanten over het onderhoud en schadeherstel van deze voertuigen. Onlangs hebben we ons als eerste schadeherstelbedrijf van Nederland gecertificeerd voor onderhoud en reparatie aan waterstofvoertuigen. Daar zijn we trots op!

Dubbeldam is al meer dan 50 jaar actief in de schadeherstelbranche en in de maakindustrie. Om succesvol te blijven, heeft de groep continu aandacht voor innovatie, kwaliteit en creativiteit. Zo speelt men in op kansen en ontwikkelingen zowel binnen als buiten het vakgebied, om daarmee groei en rendement op lange termijn realiseren. Binnen de groep zijn bijna 300 medewerkers werkzaam. De organisatie maakt deel uit van Dubbeldam Holding. Dubbeldam Holding hanteert een lange termijnvisie en is gericht op groei en innovatie van haar business units.

Toekomstbestendig & MVO

Dubbeldam Groep heeft haar hoofdkantoor in Schelluinen en extra vestigingen in Zwijndrecht, Maasdijk en Amstelveen. In de vestigingen wordt aandacht besteed aan energiezuinig werken, waarbij 4.000 zonnepanelen op het dak zijn geplaatst en spuitcabines maken gebruik van restwarmte.

Met haar focus op elektrisch vervoer speelt Dubbeldam in op CO2-reductie, door lichte carrosserie & trailers aan te bieden met een lagere footprint. Een voorbeeld daarvan is de eigen Dubbeldam Box. De Dubbeldam Box is 100% recyclebaar, zorgt voor 40% minder brandstofverbruik en is tot 20% lichter dan andere laadbakken.

Waarom lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer

‘We zitten sinds 2020 in Amstelveen en bouwen daar een klantenkring op. We willen graag meer bedrijven leren kennen en deel uitmaken van Aalsmeer en omgeving. Daarbij willen we graag ons steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap en de Businessclub van FC Aalsmeer is daar een passende vorm van.’

www.dubbeldamgroep.nl

www.facebook.com/Dubbeldamgroep

www.instagram.com/dubbeldam_groep

www.linkedin.com/company/dubbeldamgroep


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid