Aalsmeer.Nu, stijlvolle websites, logo’s die pakken en effectieve ICT-oplossingen!

Wat doet https://www.aalsmeer.nu/ en wie zijn Bob en Peter?

Vanuit Aalsmeer.Nu ontzorgen we Aalsmeerse bedrijven op het gebied van vormgeving, technisch goede websites, betrouwbare webhosting en ICT-oplossingen.

Peter heeft een IT-studie afgerond en Bob heeft een vormgeving studie gedaan. Bob werkte destijds bij Tornado International en Peter ging daar een website voor ontwerpen. Zo zijn wij met elkaar in contact gekomen. Op een gegeven moment zijn wij het bedrijf Aalsmeer.Nu gestart. Bij de start van Aalsmeer.Nu hebben we alle bedrijven, verenigingen en stichtingen uit Aalsmeer op deze website geplaatst. Het was een soort startpagina waarop je alle organisaties uit Aalsmeer kon vinden. Daardoor werd onze naamsbekendheid gekoppeld aan dit domeinnaam. Vanuit daar zijn wij verder gegaan en hebben wij onze diensten in IT en vormgeving toegevoegd.

Wij vormen een erg sterk duo. Onze specialistische kennis in IT en vormgeving zorgt voor de ideale combinatie. Zo kunnen we veel diverse vraagstukken van klanten oplossen. Daarnaast werken wij regelmatig met freelancers om bepaalde taken uit handen te nemen. Voorop staat dat de klant geholpen wordt. Of het nu door ons is of door freelancers. Door onze pool aan freelancers kunnen we fluctuaties in de markt goed opvangen. In Corona tijd hebben veel bedrijven gemerkt dat online zichtbaarheid erg belangrijk is. We merkten dat veel bedrijven bij ons aanklopten.

Wat is het onderscheidend vermogen van Aalsmeer.Nu?

We zijn een heel stabiel en gedreven bedrijf met ontzettend veel ervaring. Sinds 1996 bestaat Aalsmeer.Nu. We zien nog steeds heel veel mogelijkheden. Zo zijn we nu ook met signage bezig. Dit zijn beeldschermen die je in bedrijven ziet hangen met dynamische informatie. Bedrijven kunnen altijd bij ons terecht. Of we nu zelf de oplossing uitvoeren of dat we een oplossing voor ze zoeken.

Het opbouwen van duurzame relaties voor ons is erg belangrijk. We hebben klanten die eigenlijk net zo lang bij ons zitten als dat we het bedrijf runnen. Daar zijn wij erg trots op.

Welke uitdagingen heeft Aalsmeer.Nu?

Qua techniek hebben we altijd wel uitdagingen. We zitten in een sector waar we continu met nieuwe ontwikkelingen bezig zijn. Hosting en e-mailing bijvoorbeeld. Het wordt alleen maar ingewikkelder door de veranderende wet- en regelgeving rondom privacy.

We hebben zowel on- als offline vormgeving werk, waardoor we heel breed inzetbaar zijn. Folders, flyers, huisstijlen. Huisstijlbewaking daar is Bob een ster in! Het is belangrijk dat op alle kanalen de huisstijl op de juiste manier gehanteerd wordt. 

Waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?

We vinden het belangrijk om sociaal actief bezig te zijn binnen Aalsmeer. We sponsoren heel veel evenementen binnen Aalsmeer. Hierbij kun je denken aan de Pramenrace, Sinterklaasintocht, Vuur en licht op het water, Feestweek Aalsmeer, de Historische Tuin, Stichting Oud Aalsmeer, de Watertoren en de basketbalvereniging. Op een gegeven moment zijn we met FC Aalsmeer in aanraking gekomen. De businessclub van FC Aalsmeer organiseert waardevolle events en netwerkavonden.

De slogan en het motto van Aalsmeer.NU.

Aalsmeer.Nu ontzorgt!

LAB35/Aalsmeer.nu

Witteweg 35, 1431 GZ Aalsmeer

Telefoon: 0297-363215

https://www.aalsmeer.nu/contact

www.aalsmeer.nu


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid