De Lange Installatie Techniek Rijsenhout.

De Lange Installatie Techniek is sinds 1929 actief als technisch installatiebedrijf. Begonnen als een klein familiebedrijf, Is de Lange uitgegroeid tot een modern technisch installatiebedrijf. Kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop. 

Albert en Ronald de Lange.

Albert en Ronald de Lange zijn de huidige eigenaren en inmiddels de derde generatie bij de Lange Installatietechniek. Albert, die sinds zijn 17e betrokken is bij het bedrijf en Ronald hebben een sluitende rolverdeling. Albert is verantwoordelijk voor de elektrisch en beveiliging technische installaties en doet daarvoor acquisitie, het maken van offertes, de begeleiding van projecten en uiteraard de nazorg bij projecten en Ronald is verantwoordelijk voor het waterzijdig gedeelte, cv-warmtepomp installaties en het onderhoud en installatietechniek gedeelte.

De populariteit van bv-warmtepompen is sinds 2020 zeer sterk toegenomen door de huidige gasprijzen en ook het verduurzaming label voor kantoren en bedrijf gebouwen heeft er toe bijgedragen dat gebouw eigenaren veel vragen hebben hoe dit aan te pakken.

Onderscheidend, veelzijdig en betrokken.

Op dit moment bestaat het team De Lange Installatie Techniek uit 13 medewerkers en bij de Lange Installatie Techniek staat de klant altijd centraal. Alles binnen het bedrijf is erop gericht om de klant het gevraagde maatwerk en service op een hoog niveau te bieden en door het brede specialisme kunnen zij u voor de diverse disciplines van dienst zijn, met als voordeel één aanspreekpunt voor alle disciplines.

Klanten zijn bedrijven, zorg instellingen, semioverheid en particulieren en het werkgebied is de Haarlemmermeer, Aalsmeer, Ronde Venen, groot Amsterdam tot aan Den Haag.

Bij de Lange Installatie Techniek is de betrokken installateur een echt betrókken installateur. Iemand die niet louter uitvoert wat er gevraagd wordt, maar die expertise toevoegt. Die durft te adviseren en die meedenkt in de installatie én in de processen. Want vooral in bestaande bouw is het van belang, de zaken zo te organiseren, dat de overlast voor gebruikers minimaal blijft en het effect optimaal. Enerzijds door de betrokkenheid en flexibiliteit van onze vakmensen, anderzijds doordat zij een breed pakket aan diensten hebben, die zij gecombineerd aan kunnen bieden: elektra, beveiliging, loodgieter, sanitair, cv-verwarming, warmtepomp, ventilatie en Onderhoud en Service.

Erkend leerbedrijf

Naast de ervaren en permanent geschoolde monteurs werkt de Lange Installatie Techniek met monteurs in opleiding, die veelal via Stichting Installatie Werk NH worden aangetrokken waar de Lange Installatie Techniek al ca15 jaar mee samenwerkt.

Het motto: De jeugd heeft de toekomst, past de Lange Installatie Techniek toe. Zij bieden jonge enthousiaste monteurs de kans opgeleid te worden tot gediplomeerde kwalitatief zelfstandige monteurs, die de klanten zorgvuldige dienstverlening bieden.

Ambitie en uitdagingen.

De Ambitie van de Lange Installatie Techniek is om steeds bij te blijven in de nieuwste technieken en ontwikkelingen en permanent de klant tevredenheid te verhogen, aldus Albert. Die nog aangeeft dat hij en Ronald niet zozeer groei in kwantiteit nastreven, maar juist groei in kwaliteit.

Ook de Lange Installatie Techniek kent haar uitdagingen. Deze liggen met name op behoud en de scholing van de monteurs als op schaarste van producten en goederen en levertijden door de enorme vraag.

Business Club Aalsmeer

Sinds een paar maanden is De Lange Installatie Techniek lid van de Business Club Aalsmeer. Toen Albert de Lange daarvoor benaderd werd, hoefde hij daar niet lang over na te denken. Als inwoner van Aalsmeer volgt hij zowieso de club FC Aalsmeer, en vindt hij het altijd prettig om met ondernemers te brainstormen waar zij staan met hun bedrijf, en waar zij heen willen. Inmiddels heeft hij al 2 ondernemersavonden bijgewoond, welke hij zeer interessant vond.

Het levensmotto van Albert en Ronald: ‘ Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ !

Konnetlaantje 44, 1435 HW Rijsenhout
tel.: 0297-231515
info@delange-techniek.nl

www.delange-techniek.nl/

www.facebook.com/albert.delange.507?fref=ts


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid