Kooyman B.V. Sierbestrating – Tuinhout & Loon en Verhuurbedrijf

De kracht van een familiebedrijf

Aan de Poelweg in De Kwakel vind je het bedrijf van de familie Kooyman.  Kooyman B.V. is in ruim 50 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van sierbestrating, tuinhout, tuinverlichting en vele andere uiteenlopende producten om van uw tuin een droomtuin te maken. Daarnaast kunt u bij het bedrijf ook terecht voor alle uiteenlopende grondwerkzaamheden. Dankzij een uitgebreid machinepark is het familiebedrijf in staat om elke klus op iedere locatie uit te voeren.

‘Ons team is enthousiast en heeft de nodige ervaring. In onze ruime overdekte showtuin kunnen klanten volop inspiratie op doen en staan onze verkoopmedewerkers klaar om u van een goed advies te voorzien’, aldus directeur Guus Kooyman.
Kooyman B.V. levert alle producten voor de tuin, daarnaast heeft het bedrijf de nodige connecties met ervaren hoveniers en stratenmakers. En is er dan ook een mogelijkheid om klant en hovenier met elkaar in contact te brengen voor de aanleg van de tuin.

Guus Kooyman aan het woord.

Guus is zoals je noemt, een echte ‘Kwakelaar’. Het dorp waar hij geboren en getogen is en op dit moment met zijn vrouw en kinderen nog steeds met veel plezier woont.

Na de opleiding weg en waterbouwkunde is Guus bij het familiebedrijf van zijn ouders gaan werken en inmiddels staan Guus en zijn zus Annemarie aan het roer van dit mooie familiebedrijf, die circa 45 medewerkers telt.

Familiebedrijf met twee bedrijfsonderdelen.
Ondanks dat Kooyman B.V. twee verschillende bedrijfstakken voert, is het toch één team. Wat het bedrijf siert is dat zowel medewerkers als klanten zeker ‘geen nummer’ zijn, maar een persoon die ertoe doet. Annemarie en Guus zijn betrokken bij hun medewerkers en dat vertaalt zich in een hecht team, waar ruimte is voor een grapje en dolletje, maar waar nodig, ook keihard de handen uit de mouwen worden gestoken. De ontspannen werksfeer is iets wat een klant ook ervaart als hij het bedrijf binnen stapt. Dit resulteert in tevreden en terugkerende klanten op beide bedrijfsonderdelen.

Sierbestrating – Tuinhout.

Online kunt u zich al prima oriënteren op de website van Kooyman B.V.  Het advies is wel om altijd fysiek langs te komen in de shop aan de Poelweg 2 in de Kwakel. Het bedrijf is 6 dagen per week van maandag t/m zaterdag geopend. Kooyman B.V. heeft een uniek duimensysteem ontwikkeld wat u kan helpen bij het vinden van de juiste bestratingsmaterialen. Daarnaast is het vanwege het zeer ruime assortiment prettig om samen met een verkoopadviseur de producten uit te zoeken die het beste aan uw wensen voldoen.


Aanneming, Loon- en Verhuurbedrijf.

Misschien iets minder bekend, maar zeker een belangrijk onderdeel van het bedrijf zijn de aannemingswerkzaamheden. Dankzij jarenlange ervaring, het uitgebreide machinepark en een enthousiast en deskundig team heeft u met Kooyman B.V. de partner gevonden voor alle uiteenlopende grondwerkzaamheden!
De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bouwrijp maken van een terrein, het uitgraven van een uitbouw, terreinverharding, machinaal straatwerk of bijvoorbeeld de aanleg van een speelplaats.
Opdrachtgevers zijn bedrijven en de overheid. Opdrachten, klein en groot, worden met optimale zorg, veiligheid en vakkundigheid uitgevoerd. Kooyman B.V. denkt graag met u mee om samen tot een optimaal resultaat te komen.

Kooyman B.V. verhuurt daarnaast ook machines met machinist, denk hierbij aan een kleine minigraver van 1000 kg tot een rupskraan van 25 ton. Maar ook een knijperauto, tractor met grondkar, rupsdumper of shovel wordt volop ingezet. Kooyman B.V. werkt samen met grote aannemers zoals bijvoorbeeld BAM, A. Hak of Ballast Nedam. Daarnaast worden machines zowel met als zonder machinist ook vaak verhuurd aan kwekers, hoveniers of kleine aannemers. U kunt rekenen op modern materiaal volgens de huidige milieu- en veiligheidsnormen en VCA – gecertificeerde medewerkers.

Website sierbestrating – tuinhout: www.kooymanbv.nl

Website Loon & Verhuurbedrijf: www.kooymanbv.nl/loon-en-verhuurbedrijf

Adres: Poelweg 2, 1424 PB De Kwakel

Telefoon: 0297 – 560575


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid