Beste Boekhouders bepaalt samen met u de koers van uw onderneming

Interview door Jaimy van Eenennaam
Foto door LikeAproShots

Wie is Frank?

Ik heb altijd de rol van accountant, financieel manager of reorganisator gehad bij grote accountantskantoren. Na jarenlang in zowel het binnen- als het buitenland te hebben gewerkt, is bij mij de knop omgegaan na de geboorte van mijn dochter. Vanaf dat moment wilde ik graag dichtbij huis gaan werken. Ook wilde ik de kennis die ik opgedaan heb bij grote bedrijven gaan toepassen op het MKB in regio Aalsmeer. Ik zag een achterstand op dit vakgebied in het MKB, dus dit was een mooie kans om hierop in te spelen. We zijn klein begonnen en nu gaan we doorgroeien.

Ik wil meer als controller werken voor het MKB, dan alleen maar het samenstellen van de cijfers voor de belastingdienst. Vanuit de grote bedrijven waar ik gewerkt heb wordt er veel gekeken naar het stellen van doelen in de vorm van budgetten. Als bedrijf willen wij ernaartoe groeien dat we per kwartaal kijken naar hoe de klant gedraaid heeft en dat we vervolgens met de ondernemer bespreken wat de vervolgstappen zijn voor het volgende kwartaal. Je bent als het ware ook een sparringpartner voor de ondernemer en zo hou je elkaar scherp. Zijn de doelen behaald ja of nee? Zo nee, wat gaan we eraan doen om de doelen voor het volgende kwartaal wel te behalen.

Wat doet Beste Boekhouders?

Beste Boekhouders is een boekhoudkantoor dat sterk regionaal is georiënteerd. Wij doen voor verschillende branches de administratie, loonadministratie, financieringsaanvragen, belastingtechnische afhandelingen en advisering voor aan- en verkoop van bedrijven.

Hoe ziet deze financiële dienstverlening er uitgebreid uit?

Wij verzorgen de gehele financiële en fiscale afhandeling voor bedrijven en haar eigenaren. We doen dat op een digitale manier en doen ons best om de klant te ontzorgen en zijn gewoon bereikbaar als je belt.

Wat is jouw uitdaging voor de komende tijd?

Mijn grootste uitdaging is om elke klant aan het begin van het jaar een doelstelling mee te geven en per kwartaal te rapporteren waar de ondernemer staat. Met de klant gezamenlijk kijken of we de doelstelling gaan halen en zo niet, wat gaan we er dan aan doen om de doelen wel te halen. Daarnaast hiermee ook ons professionele team stimuleren en verbeteren om als team top te presteren.

Waarin onderscheiden jullie je en wat is de ambitie voor de lange termijn?

De kernwaarden voor onze onderneming en dienstverlening zijn o.a. persoonlijk contact, heldere aanpak, innovatie en integriteit. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Wij houden niet van onnodige poespas en daarom krijg je bij ons altijd waar voor je geld. Met deze kernwaarden in het achterhoofd, hebben wij de ambitie om hét toonaangevende boekhoudkantoor voor de MKB in de regio te worden. Hierbij wordt er gewerkt aan een hecht teamverband om zo de ambities van u als klant en onze medewerkers te realiseren.

Waarom ben je lid geworden van BusinessClub FC Aalsmeer?

Zoals FC Aalsmeer er nu voor staat heeft het alle mogelijkheden om topsport te creëren. Het is natuurlijk geweldig hoe de vereniging een aantal jaar geleden vernieuwd is en nu als FC Aalsmeer opereert. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig om op niveau te gaan spelen vanuit een regionale gedachte. Ik denk dat de BusinessClub hierbij als hefboom kan fungeren en hoop dat lokaal talent door kan breken. Daarnaast ben ik zelf een groot sportliefhebber. Ik voetbal zelf niet, maar heb in het verleden fanatiek gehandbald en probeer zoveel mogelijk nog te bewegen. Sport is gewoon prachtig en heeft een grote sociale functie.

Ten slotte: Welke boodschap wil jij graag meegeven aan de lezers van dit artikel?

Mijn persoonlijke boodschap is: Geniet van wat je doet dan komt het vanzelf goed! Als je boekhouder je een beetje in de gaten houdt…

O ja en nog een dingetje, als je een leuke baan zoekt en je houdt van cijfers dan zou ik je willen vragen om mij te bellen.

Contactgegevens

Beste Boekhouders
Witteweg 4C
1431 GZ Aalsmeer
W: besteboekhouders.nl
T: 0297-820000
E: info@besteboekhouders.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid