Connect Invest, crisisbestendig beleggen in vastgoed

Connect Invest selecteert kwalitatief hoogwaardige vastgoedbeleggingen. Deze selectie is gebaseerd op de decennialange vastgoedervaring van de directieleden Henk Reyersen van Buuren en Pieter van Herk.

De vastgoedbeleggingen zijn een goede keuze voor iedereen die graag verantwoord, toekomstbestendig en duurzaam wil beleggen.

Directie leden, Pieter van Herk en Henk Reyersen van Buuren

Pieter is in Gouda in de oude binnenstad woonachtig. Zijn roots liggen in de accountancy, waaronder grote werkgevers zoals BDO. Gedurende deze tijd had Pieter veel klanten in het vastgoed. Na deze periode heeft Pieter gewerkt voor o.a. ING Bank Corporate Real Estate, Ahold Real Estate, Bouwinvest en Gemeente Rotterdam (Sector Vastgoed).

In 2017 ontmoetten Pieter en Henk elkaar.

Henk vervolgt. Ik ben een echte Amstelvener. In die gemeente heb ik ruim 40 jaar een adviesgroep gehad. Daarvoor zat ik in de verzekeringen en hypotheken en in de jaren 60 ben ik nog leraar Nederlands geweest. Vanaf het jaar 1980 heb ik voor een kleine 1,5 miljard vastgoed onder de aandacht gebracht. Je kan mij zoals je noemt, ‘een oude rot in het vak’ noemen.

Mijn toenmalige bedrijf heb ik in 2012 verkocht.

Connect Invest

Connect Invest Is in maart 2018 opgericht. Pieter en Henk, beide directeuren hebben inmiddels samen vastgoed ervaring van meer dan 70 ! jaar. De organisatiestructuur kent een Raad van Advies model, met drie ter zake kundige leden voor de directie.

Connect Invest verricht zelf geen beleggingsdiensten, maar wijst geïnteresseerden op beleggingsmogelijkheden en kan u daarover van informatie voorzien. Connect Invest adviseert dan ook niet. Voor beleggingsadvies wordt u verwezen naar uw eigen adviseur en daarom is Connect Invest niet vergunning plichtig voor de Autoriteit Financiële Markten of De Nederlandsche Bank N.V.

Connect Invest gelooft in het spreekwoord: ‘doen wat je belooft en geloof in wat je doet’.

Hiermee doelen zij op het feit dat veel beleggers niet goed weten wat zij doen en met wie zij zakendoen. Connect Invest heeft voor de vastgoedbeleggingen die zij onder de aandacht brengt strenge selectiecriteria en een eigen ontwikkelde scan.

Missie & Visie

Missie: Connect Invest biedt beleggers de mogelijkheid om te beleggen in vastgoed en in vastgoedfondsen, waardoor de belegger een prima rendement maakt.

Visie: Connect Invest heeft de overtuiging dat beleggen in vastgoed een uitstekende manier is om verantwoord en stabiel rendement te maken op vermogen. Het rendement en het vermogen moeten in stand blijven.

Verschillende fondsen

Het S5 Vitae Fonds voor zorgvastgoed is momenteel open voor inschrijving, meer informatie is te vinden op de website van Connect Invest www.connectinvest.nl
Cortese HealthCare Fondsen in eerstelijnszorgcentra
R3FUND Residential Amsterdam 2 CV in huurwoningen
NL Woningfonds 1, 2 en 3 in huurwoningen
Onorthodox fondsen in projectonwikkeling
Elevate Real Estate in eerstelijnszorgcentra en kantoren

Evenementen en lidmaatschap van de BusinessClub

Connect Invest organiseert regelmatig evenementen, seminars en geeft voorlichting over hun diensten op meetings zoals Businessclubs, zie ook: www.connectinvest.nl/evenementen

Omdat Connect Invest altijd op zoek is naar geïnteresseerden, waaronder ondernemers die op zoek zijn naar ‘veilige’ beleggingen, heeft zij zich aangesloten bij de businessclub van FC Aalsmeer.

Connect Invest was één van de sprekers op het Meer voor ondernemers event van 23 juni 2022 bij Turf Aalsmeer met het thema Vastgoed & Bedrijven terreinen Aalsmeer.

Contactgegevens

Connect Invest B.V.
Straatweg 90
3621 BS Breukelen
W: www.connectinvest.nl
T: 085-0477553
E: info@connectinvest.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid