Suncloud-Testflow nummer 1 onder de testtools

Uw organisatie veiliger met behulp van Testflow? De nummer 1 onder de testtools.

Nordin Ben Ahmed, medeoprichter van Suncloud -Testflow.

Nordin is sedert 2001 werkzaam in de IT, in diverse rollen als ontwikkelaar, beheerder en consultant. Nordin is woonachtig in Nieuwegein, waar ook het bedrijf is gevestigd. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben heeft hij samen met Peter Delissen Suncloud opgericht. Peter en Nordin werkten daarvoor al vaak samen bij bedrijven en organisaties, voornamelijk in de zorg, waar zij applicaties testten.

Wat doet Suncloud?

Voordat Peter en Nordin met hun eigen bedrijf begonnen, ontdekten zij dat veel bedrijven hun primaire software alleen ad hoc testen en vaak blind vertrouwden op dat wat vanuit de leverancier aan software wordt aangeleverd. Met name dat deze software ‘foutloos’ aan de klant wordt geleverd. Bedrijven en organisaties moeten zich echter realiseren, dat zij als gebruiker zelf verantwoordelijk zijn voor de software die zij gebruiken. Bij een audit, bijvoorbeeld voor certificering voor het werken voor bijvoorbeeld de overheid, maar ook vanuit de AVG-wetgeving moet je kunnen aantonen dat je je software test, wie dat binnen of namens jouw organisatie doet en wat je doet met de mogelijke onrechtmatigheden of fouten die aan het licht kunnen komen bij een gedegen test. Suncloud kan een bedrijf/ organisatie ontzorgen volgens de uitmuntende applicatie ‘Testflow’ die door hen ontwikkeld is. Het testen van software is niet alleen nodig voor bijvoorbeeld certificering, maar absoluut noodzakelijk voor continuïteit van de bedrijfsvoering, maar ook ter voorkoming van datalekken.

Testflow

Testflow is een testprogramma dat uitstekend ingezet kan worden tijdens implementaties van softwarepakketten. Tijdens alle soorten testen is er een goed overzicht te houden van de statussen van de testresultaten. De meest gehoorde opmerking van de gebruikers is dat ze de structuur, inzichtelijkheid en het gemak van het uitvoeren van de testscripts zeer waarderen. Dit heeft zijn uitwerking op het werkplezier en de motivatie van de betrokkenen. Testcoördinatoren, applicatiebeheerders en testuitvoerders geven aan dat met behulp van Testflow tijdwinst en kwaliteit is te realiseren. Testflow is bij uitstek geschikt voor de reguliere updates die bij verschillende applicaties plaatsvinden en is uitermate geschikt voor MKB en MKB- plus bedrijven.

Heeft u informatievraagstukken in uw organisatie, verzamelt u nu al grote hoeveelheden data die u wilt omzetten in kraakheldere managementrapporten en dito acties? Testflow vervult uw wens!

USP en ambitie

Nordin geeft aan trots te zijn op het dicht bij de klant staan, de creativiteit binnen zijn bedrijf en het altijd denken in oplossingen. De ambitie is om Testflow internationaal in de markt te zetten, met applicaties in verschillende talen. In het afgelopen jaar zijn hierin al de nodige stappen gezet.

Lidmaatschap BusinessClub en slogan

Nordin, die al connecties had binnen de BusinessClub van FC Aalsmeer, ziet met zijn lidmaatschap een goede mogelijkheid om het mooie product Testflow bij een groter publiek bekend te maken.

De slogan van Nordin: ‘Vertrouwen is goed, testen is beter!

Contactgegevens

Suncloud B.V.
Steenwal 3
3432 ZS, Nieuwegein
W: www.suncloud.nl/testflow
T: 06 5949 5136
E: webinfo@suncloud.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid