Sterke videoformats die uw organisatie onderscheiden van de concurrentie

Foto LikeAproShots

Business video verzorgd B2B videocontent op maat en is opgericht door ervaren professionals uit de film, journalistiek en commerciële communicatie.

Fred Schuit, directeur-eigenaar

Fred is woonachtig in Kudelstaart en is zijn carrière eind jaren 80 in de media begonnen. Jarenlang heeft hij voor grote uitgevers, radio en tv-producties gewerkt. Na de periode van loondienst, heeft Fred gedurende 15 jaar een eigen uitgeverij voor vakbladen voor de B2B sector in de telecom en IT gehad. Waarbij in 2016 de overstap is gemaakt van ‘fysieke bladen’ naar video.

Waarom BusinessVideo?

Fred ligt toe. BusinessVideo is ontstaan vanuit de gedachte, dat iedere organisatie zelf een mediabedrijf is. Ons slogan is dan ook: ‘Every company is a Media Company’. Fred vervolgt: wij zagen dat veel video’s die gemaakt werden de essentie en of de boodschap van het bedrijf niet goed weergaven, of in zijn geheel niet gericht waren op de doelgroep die bereikt moest worden. Daarnaast is sinds dat het digitale tijdperk zijn intrede heeft gedaan, het traditionele mediagebruik door professionals gedaald. De geprinte (vak) media, zijn inmiddels vervangen door online en social media.

Door organisaties te ondersteunen met zelfgeproduceerde content, in combinatie met z.g. ‘inbound marketing’, heeft voor bedrijven en organisaties het belang en de rol van eigen onlinekanalen vergroot. Bedrijven communiceren steeds vaker hun boodschappen via eigen sociale mediakanalen en creëren op deze manier hun eigen ‘social capital’. BusinessVideo helpt bedrijven en organisaties hierbij.

Onderscheidend

Door de jarenlange ervaring en ontwikkelde formats kan Business videobedrijven adviseren en helpen bij het bepalen of maken van een strategie. BusinessVideo heeft naast professionele medewerkers de juiste apparatuur tegen een betaalbare prijs. Dit komt omdat wij standaard formats hebben ontwikkeld die breed inzetbaar zijn en gevuld kunnen worden. De content gemaakt door BusinessVideo, is onderscheidend en geeft een juiste weergave van bedrijven en is altijd gericht op de doelgroep die bereikt moet worden.

De werkwijze is uniform, maar toch ook weer maatwerk. Video’s van BusinessVideo zijn altijd geschikt en worden geleverd in de bestands formaten voor het medium waarop deze vertoond moet worden, zoals smartpone, laptop, maar ook de social kanalen, zoals facebook, Instagram, linkedin en twitter.

BusinessVideo produceert binnen enkele dagen een professionele B2B video die volledig gericht is op de doelgroep die bereikt moet worden. Of het nu een bedrijfspresentatie is, een event verslag of een inhoudelijk interview. Business video levert altijd een onderscheidend beeldverhaal! Mocht de klant liever een dynamische buitenopname willen hebben van het bedrijfspand of een externe activiteit. Met hun camera drones zorgt BusinessVideo voor professionele, verrassende en aparte beelden.

Lidmaatschap BusinessClub

Fred geeft aan dat hij al meerdere ondernemers kent die ook lid zijn van de BusinessClub, maar dat zijn lidmaatschap en specifieke dienstverlening hem kan helpen om zijn netwerk te vergroten.

Contactgegevens

Business Video
W: www.business-video.nl
T: 06-21705077
E: info@business-video.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid