Energiebesparing en -transitie met Energie Aalsmeer

Businessclub FC Aalsmeer - Energie Aalsmeer
“Ik doe graag zaken voor en met lokale ondernemers. Mijn streven is erop gericht om ons mooie Aalsmeer goed op de kaart te zetten en te laten staan!”

Marcel Pannekoek vertelt Businessclub FC Aalsmeer op welke wijze hij ondernemers graag helpt met energiebesparingen en -transitie.

Voor zichzelf beginnen

Marcel is een geboren en getogen Aalsmeerder. Hij was jarenlang actief in de tuinbouw voor hij in 2015 besloot voor zichzelf te beginnen. “Ik wilde graag een eigen bedrijf en besloot in 2015 voor mezelf de knoop door te hakken. Sinds ik in 2017 onder de naam Energie Aalsmeer mijn diensten aanbied, is het hard gegaan. Ik heb momenteel in nagenoeg elke straat in Aalsmeer klanten, zowel particulieren als MKB-bedrijven die een grootzakelijke energieaansluiting hebben. Ik ben hun partner energiemanagement en hou alle ontwikkelingen op het gebied van energietransitie in de gaten.” Met een zeer tevreden blik kijkt hij terug op de sterke groei die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt.

Bedrijfsprofiel

Energie Aalsmeer realiseert forse besparingen op energierekeningen. Enerzijds wordt dit bereikt door contractuele zaken zoals energiecontracten, anderzijds wordt er bemiddeld in duurzame investeringen zoals zonnepanelen, die moeten zorgen voor een lager verbruik. 

“Ik werk op basis van: no cure – no pay. Een particulier of MKB-er kan dus risico- en kosteloos een gesprek met mij kan aangaan en zijn behoeften op tafel leggen. Als een klant bij mij komt, heb ik altijd eerst een intakegesprek. Hierin inventariseer ik waar de bespaarmogelijkheden zijn. Door mijn integrale aanpak bekijk ik de complete situatie en kom ik soms op verrassende resultaten.”

Nieuwe bespaarmogelijkheden

“Ik ga door op de ingeslagen weg met nieuwe producten en dienstverlening en ik groei nog steeds. Omdat ik altijd op zoek ben naar bespaarmogelijkheden die ik kan toepassen bij mijn klanten, kijk ik naar de marktbewegingen die een rol spelen in de samenlevingBegin 2020 hebben wij daarom de VOF Energie Aalsmeer Duurzaam gelanceerd. Vanuit hier leveren wij zonnepanelen, ledverlichting, laadoplossingen en andere energie gerelateerde installaties.”

Marcel is naar eigen zeggen een echte netwerker. Om die reden juicht hij het initiatief van Businessclub FC Aalsmeer van harte toe. “De energietransitie, toenemende energiekosten en de maatregelen rondom het terugbrengen van de CO2 uitstoot zullen nog meer bewustwording bij ondernemers en particulieren geven.”

 

Contactgegevens

Voor meer informatie over Energie Aalsmeer, kijk op www.energieaalsmeer.nl of mail naar meedoen@energieaalsmeer.nl.

 

Ook lid worden van Businessclub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid