Aemstelhorst, een accountantskantoor met hart voor uw zaak

Foto LikeAshotsPro

Even voorstellen. Aemstelhorst, een veelzijdig en klantvriendelijk accountantskantoor waar uw zaken snel en vakkundig geregeld worden. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder ondernemersvraagstuk. U kunt daarbij rekenen op de professionele en persoonlijke aandacht van een vaste contactpersoon. Daarnaast zijn we een praktisch ingesteld kantoor. We zien niet zo snel beren op de weg en denken altijd in oplossingen. En dankzij onze proactieve mentaliteit weet u zeker dat u nooit iets zult missen wat belangrijk is voor het optimaliseren van uw zaken.

Anita van der Meer

“Ik ben een echte doener en een ‘Pietje precies’. Het leuke aan mijn vak is, dat ik verschillende ondernemers ontmoet en kan meekijken en meedenken in hun strategie.”

Anita is in Woerden geboren, opgegroeid in Noordwijk en momenteel woonachtig in Voorhout. Na haar middelbare school te hebben afgerond, ging zij de HBO-opleiding SPD doen. Vervolgens is zij gaan doorstuderen voor Accountant-administratieconsulent (AA).

“Aan het begin van mijn carrière heb ik gedurende elf jaar bij verschillende accountantskantoren in de regio gewerkt. In 2002 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mijzelf begonnen met Accountantskantoor Aemstelhorst.”

Energie en voldoening

“Ik krijg er energie van om met de ondernemers, die specialist zijn in hun eigen vakgebied, mee te kijken en mee te denken in de strategie van hun onderneming. Het mooie is dat ik dit kan doen met een helikopterview, omdat ik immers zelf geen onderdeel van het bedrijf uitmaak. Waar ik echt warm voor kan lopen, is het maken van prognoses voor de lange termijn. Dit geeft mij meer voldoening dan terugkijken op iets wat al is geweest, zoals bijvoorbeeld de noodzakelijke jaarrekening.”

“Als het moet kan ik terugvallen op een uitstekend team dat bestaat uit zes personen, ieder met zijn eigen passie en specialiteiten. Naast mij werken bij Aemstelhorst een Register Accountant (RA), drie ervaren en twee beginnende assistent-accountants.”

Adviseurs voor ondernemers

Het kantoor van Aemstelhorst is centraal gelegen aan het Schinkeldijkje 18 F in Aalsmeer, op de grens van Aalsmeer en Amstelveen. De klanten zijn merendeel MKB-ers. “Vanaf de start in 2002 zijn onze klanten allemaal via mond tot mondreclame en door aanbevelingen bij ons terechtgekomen. Onze bedrijfsslogan is dan ook niet voor niets: Aemstelhorst Adviseurs voor ondernemers.”

“Wat ons onderscheidt, is onder andere te kenmerken aan dat wij de taal van de ondernemer spreken en zaken niet moeilijker maken dan ze zijn. Wij zijn toegankelijk, hebben een no-nonsens mentaliteit en denken in oplossingen. Zowel voor ad-hoc zaken als de lange termijn zijn wij een goede sparringpartner, mede omdat wij betrouwbaar zijn en doen wat wij beloven.”

Uitdagingen

“Toch hebben wij net als elk ander bedrijf ook te maken met uitdagingen. Wij hebben de lat voor onszelf redelijk hoog gelegd, door te beloven dat wij altijd binnen 24 uur respons geven op vragen en verzoeken van onze klanten. Daarnaast moeten wij up-to-date blijven in het veranderende beleid en wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld tijdens de coronacrisis het geval was.”

Lidmaatschap Businessclub

“De reden waarom wij lid zijn geworden, is omdat wij zien dat Businessclub FC Aalsmeer ondernemend is en goed aan de weg timmert. Wij willen als onderneming uit Aalsmeer graag iets doen voor de lokale gemeenschap. De doelstelling van de Businessclub past daarnaast bij onze eigen bedrijfsfilosofie.”

“Tevens ben ik voetballiefhebber. Als klein meisje van acht ging ik al met mijn oudere neef naar de wedstrijden van Ajax in De Meer in Amsterdam. Al snel ha ik mijn eigen seizoenskaart.”

Contactgegevens

Accountantskantoor Aemstelhorst B.V.
Schinkeldijkje 18-F
1432 CE, Aalsmeer
W: www.aemstelhorst.nl
T: 020-6560210
E: anitavandermeer@aemstelhorst.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid