Vandaag uitgelicht: Göran van der Laarse, Mica IP.

Businessclub-fcaalsmeer-mita-ip

Vandaag uitgelicht: Göran van der Laarse, Mica IP.

Göran, vertel eens wat over jezelf je en je bedrijf:

Göran, ik ben een echte ‘Kudelstaarter’ en woon (inmiddels met mijn eigen gezin) ook in dit mooie dorp. Van jongs af aan ben ik altijd heel ondernemend geweest en heb in 2005 als éénmanszaak, Mica IP opgericht. Nu, jaren later, heb ik 20 medewerkers in dienst. Mica IP doet dienstverlening voor o.a. groot MKB, onderwijs en gemeenten. Veel van onze klanten zitten in de sociaal- maatschappelijke hoek.

Mica IP heeft grof gezegd drie bedrijfsonderdelen:
– netwerkbeheer en zakelijk internet
– data beveiliging diensten
– Cloud diensten zoals back ups

Onze grootse business, is om de verschillende software die onze klanten hebben, goed met elkaar te laten communiceren. Daarnaast kan Mica IP volledig beheer van IT voor een klant uitvoeren. Data van de klant, draait bij ons op eigen servers in Nederlandse datacenters. Alles wat wij doen is maatwerk voor onze klanten en tot op heden hebben wij nog nooit aan acquisitie hoeven doen. Onze grote groei, is volledig via mond op mondreclame gegaan. De dienstverlening data beveiliging, wordt via drie labels gevoerd en via ‘wederverkopers’ bij klanten uitgezet. Een klant betaald voor onze diensten altijd een vast bedrag per medewerker per maand.

Mica IP staat om haar snelle support bij de afhandeling van klantvragen bekend. Wij hebben dan ook een Klant Tevredenheid van 99,7 %. Na afhandeling van vragen, krijgt de klant direct een verzoek van een review voor tevredenheid van de afhandeling van zijn vraag. Deze tevredenheid wordt permanent door de clientmanager binnen Mica gemonitord. Mochten er knelpunten worden ervaren, belt de klantmanager zelf de klant op en zorgt voor een bevredigende oplossing.

Wat zijn jullie ambities voor de toekomst?
Wij hebben fors geïnvesteerd in IP-data beveiliging via z.g. ‘open source’ software. Daar ligt wat mij betreft ook onze toekomst. Afhankelijke van de groei van het aantal klanten, zullen ook de aantallen medewerkers bij ons groeien, maar dit hoeft niet specifiek. Wij werken bij Mica IP namelijk uiterst efficiënt en kunnen zeer concurrerend opereren. Eén medewerker bij Mica beheert gemiddeld 500 werkplekken bij een klant.

Waarom ben je lid geworden van de Businessclub en heb je iets met voetbal?
Ik ben op de ‘Meer Voor Ondernemers’ avond bij Fitness Aalsmeer geweest in april 2019. Seth van der Dussen, de eigenaar van Fitness Aalsmeer ken ik namelijk heel goed en ontmoette daar veel gelijkgestemde ondernemers. Daarnaast zijn wij regionaal maatschappelijk betrokken en sponsoren o.a. ook Handbal Vereniging Aalsmeer en de feestweek. Wat betreft voetbal, kun je wel stellen dat Ajax mijn cluppie is. Ik heb dan ook erg genoten van het speelseizoen 2018 – 2019, met als bekroning de landstitel en KNVB beker.

Wat zou je de lezers van dit artikel nog willen meegeven?
Het enige gedrag wat je kunt beïnvloeden, is het gedrag van jezelf.Dit geldt zowel zakelijk al privé. Dit zit dan ook bij onze medewerkers tussen de oren.

Voor nadere informatie kijk op onze website: www.mica.nl, mail naar: info@mica-ip.nl
of bel : +31 (0)297 500 604


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid