Clubkledingwinkel.NL – Multivos Sport – Ontzorgt uw club, vereniging, school & bedrijf als het gaat om kleding en bedrukkingen. 

Clubkledingwinkel is dé specialist op het gebied van TEAMWEAR en CORPORATEWEAR. 

Leon van Dijk, directeur – eigenaar.

Leon woont samen met zijn gezin in Hoofdorp. Het familiebedrijf in sportkleding en bedrijfskleding, Multivos Sport en de webwinkel www.clubkledingwinkel.nl bestaat sinds 1995.

Service en bereikbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel, aldus Leon.

Wij ontzorgen o.a. sportverenigingen en het bestuur van deze sportverenigingen met sportkleding en overige attributen die nodig kunnen zijn om een sport te kunnen uitoefenen.                                                                                                            In 1995 is mijn vader, die een bestuursfunctie bij SV Hoofddorp had, begonnen met de voorloper van het huidige bedrijf en in 1999 heeft hij het dealer schap van sportmerk Beltona verworven.                                   De activiteiten werden op dat moment vanuit mijn ouderlijk huis verricht en in 2002 ben ik in loondienst bij mijn vader gaan werken. Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van het bedrijf.                                      De meeste verenigingen hebben een ‘eigen webwinkel’, die wij gratis ter beschikking stellen, waar leden hun kleding kunnen bestellen.

In November 2023 hebben wij de 1e Conceptstore van het merk JAKO geopend onder de naam Teamshop89-Amsterdam. Teamshop 89 is een concept dat geassocieerd wordt met JAKO, een Duitse producent van kwalitatieve sportkleding en accessoires.
De eerste en enige JAKO Showroom in Nederland (100 m2! Sport en bedrijfskleding) . Hier kunt u als vereniging, school, instelling of bedrijf de gehele collectie van JAKO bezichtigen en voelen. Voor meer informatie:

Teamshop 89 (clubkledingwinkel.nl)

Onderscheidend.

Clubkledingwinkel levert kwalitatieve producten tegen een concurrerende prijs. Hierdoor kiezen wij voor sportkleding- en bedrijfskledingmerken met een groot assortiment, die betrouwbaar zijn en met een grote voorraad kunnen leveren.

Naast sportkleding leveren wij mooie kwaliteit bedrijfskleding aan vele bedrijven op de bloemenveiling, Schiphol en aan het MKB. Wij leveren textiel met een hoogwaardige bedrukking, die in eigen huis wordt gemaakt en bedrukt, ook zijn wij gespecialiseerd in “eigen ontwerp” sportkleding die in 4 tot 5 weken wordt geproduceerd.

Wij onderscheiden ons ten eerste in de kwaliteit die wij leveren. De sportkleding die wij leveren zijn hoofdzakelijk Duitse merken (JAKO en ERIMA) en onze bedrijfskleding komt uit Zweden (Blaklader). Wat betreft bedrijfskleding, kun je denken aan kleding voor de transportsector, aannemerij, industrie en distributiecentra. In Aalsmeer leveren wij op dit moment al diverse bedrijven op de veiling.

Wij doen wat we zeggen. Wij komen onze afspraken na en komen daarnaast met haalbare levertijden. In onze branche belooft men nog wel eens wonderen en wonderen bestaan helaas niet. Vanaf de oprichting van ons bedrijf hebben wij nooit aan reclame of acquisitie gedaan en al onze klanten zijn via netwerken en mond op mondreclame bij ons terecht gekomen.

Per jaar hebben wij meestal een terugkerende cyclus van activiteiten: in de maanden februari t/m april zijn wij meestal druk met sportprijzen en particuliere kopers, in mei t/m circa oktober is het bij ons hoogseizoen met nieuwe kleding voor verenigingen, november de inkopen voor Sinterklaas en in december de inkopen voor de kerst.”

Sportmaterialen.

Ook sportmaterialen als voetballen, handballen, korfballen, volleyballen, voetbaldoelen, handbaldoelen, korfbalpalen met korven doelnetten in allerlei kleuren, trainingsmaterialen zo pionnen behoort tot ons assortiment.Veel ballen kunnen we bedrukt met een logo leveren.

Businessclub FC Aalsmeer en mijn motto.

Leon; Ik heb tot mijn 27e actief voetbal beoefend en heb o.a. bij Nieuw-Vennep, VSV Velserbroek, Overbos, Vogelenzang en Uno gevoetbald en daarnaast ook allerlei bestuurlijke functies gehad. Deze ervaring heeft mij zeker geholpen bij mijn huidige job. Privé ben ik een echte Ajax fan. Wij zijn lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer omdat wij al jarenlang verbonden zijn met FC Aalsmeer en haar voorlopers VV Aalsmeer en Jong Aalsmeer. Daarnaast onderschrijven wij volledig de doelstelling van de Business Club, waaronder het aantrekken van kwalitatief goede coaches om jeugd met potentie goed te kunnen trainen en ondersteunen. Het mooie van de Business Club FC Aalsmeer is daarnaast het ontzettend brede en zeer uiteenlopende netwerk van regionale ondernemers, maar ook zorg, onderwijs en welzijn organisaties.

Mijn motto.

Doe wat je zegt en service is geen afdeling maar een mentaliteit!

www.clubkledingwinkel.nl.

www.linkedin.com/company/clubkledingwinkel/about

www.facebook.com/Clubkledingwinkel.nl

Telefoon: 023-5614647 / 06-28877262

Mail: leon@clubkledingwinkel.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid