Gasterij de Kwakel

Door Selena Sercan

Eigenaar Mathijs de Knaap

“’Ik ben Mathijs de Knaap. Samen met mijn vrouw Simone heb ik in 2021 Gasterij de Kwakel opgericht, vanuit een oude schuur die we hebben omgebouwd tot een evenementenlocatie. We hebben drie kinderen: Björn, Roy en Yoëll, die ook allemaal meehelpen in het bedrijf naast hun eigen werk. We wonen in de Kwakel, naast de Gasterij.

Eerder hadden we een soort kroeg achter ons huis, waar we ons konden terugtrekken. Daar ontdekte wij hoe leuk we dat vonden. Mijn jongensdroom was om ooit zo’n bedrijf op te richten. Na twintig jaar een kwekerij te hebben gehad, besloten Simone en ik het roer om te gooien en dit bedrijf te starten.

Gasterij de Kwakel

“De Gasterij is gevestigd in een meer dan 100 jaar oude schuur. Door de authentieke bewaard gebleven constructie, hebben wij een mooie, grote, sfeervolle en ruime evenementenlocatie kunnen creëren.

“Ons bedrijf, Gasterij de Kwakel, is een evenementenlocatie die zeven dagen per week op afspraak geopend is. Wij bieden plek voor allerlei evenementen, van feesten en trouwerijen tot uitvaarten. Sinds de opening drie jaar geleden, is ook de zakelijke markt steeds belangrijker geworden, met presentaties, lezingen, teambuildings en meer.”

“Samen met ons team zorgen wij ervoor dat elk evenement, of het nu een feest of een afscheid is, perfect verloopt.

Onderscheidend vermogen

“Gastvrijheid, flexibiliteit en positiviteit. We denken graag mee met de gasten. Staan voor veel dingen open en nemen alles voor onze gasten uit handen. Zodat ze zelf ook optimaal kunnen genieten van hun dag/avond.

De mond op mond reclame, is onze belangrijkste reclame. Daarom leveren wij, voor elk evenement groot of klein, topsport om elk evenement tot een succes te maken.

Trots en uitdagingen

“Wij zijn trots op het feit dat bezoekers het hier naar hun zin hebben. Dat gevoel kun je niet plannen; mensen komen en vertrekken met een glimlach.”

“Onze grootste uitdaging is alles wat wij zelf niet in handen hebben, zoals omgeving en regelgeving. Zaken zoals gemeente en wet- en regelgeving kunnen soms uitdagend zijn omdat we daar geen invloed op hebben.”
Toekomst


Mathijs en Simone willen hun werk voortzetten en verder ontwikkelen in deze omgeving. Zij zijn constant bezig met het verduurzamen van de Gasterij, zoals zonnepanelen en airconditioning, om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. De focus ligt altijd op de klanten en ervoor zorgen dat alles goed blijft draaien.

Motto
In hun eigen woorden: “Het leven moet je vieren”.

Geniet van het leven en zorg voor genoeg ontspanning naast je werk.”

Lidmaatschap businessclub FC Aalsmeer

“Wij zijn erg blij met de steun die Aalsmeer aan de Gasterij geeft. Daarom willen we iets terugdoen en een steentje bijdrage aan de lokale voetbalclub. Zelf was Mathijs ook een fanatieke voetballer, dus met dit lidmaatschap wil ik onze dankbaarheid tonen en de steun die wij ervaren teruggeven.”Contactinformatie

Gasterij de Kwakel

Vuurlijn 78

1424 NS De Kwakel

06-13143904

W: www.gasterijdekwakel.nl

E: Info@gasterijdekwakel.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid