Veldsink Advies Aalsmeer & Regiobank

Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf? Daar kun je bij Veldsink Aalsmeer op rekenen!

Zoek je een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij hun klanten? Die kun je vinden bij Veldsink Advies Aalsmeer. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpt Veldsink Advies Aalsmeer je graag.

Fabian van der Wijk, vestiging manager Aalsmeer.

Fabian woont met zijn gezin in Purmerend en is sinds januari 2023 vestiging manager van Veldsink Advies Aalsmeer voor de zakelijke klanten. Fabian is oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam en heeft bedrijf economie gestudeerd. Na zijn studie is hij, zoals hij het zelf noemt ‘in de verzekeringen gerold’ en heeft daarna diverse functies bij bedrijven in de assuradeuren sector gehad en zijn diploma’s hiervoor gehaald. Op het kantoor in Aalsmeer werken circa 10 personen, met ieder eigen affiniteit en expertise. Drie medewerkers zijn volledig gericht op de zakelijke markt.

Historie Veldsink groep.

Veldsink is in 1979 als familiebedrijf gestart en heeft inmiddels 90 vestigingen in heel Nederland. De bedrijfsfilosofie is de z.g. ‘Local Hero’ gedachte, dat wil zeggen: Samen met zakelijke en privé relaties kiezen voor een langdurige vertrouwensrelatie. Deze wordt geborgd door, betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant. Hierdoor kan een schets worden gemaakt waar de daadwerkelijke behoeftes bij de klant liggen, levert Veltsink een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren zij: Financiële rust.

Veldsink is landelijk gevestigd in middelgrote gemeenten.

Wat doet Veldsink Advies Aalsmeer?

Het kantoor bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor al je financiële vraagstukken. Een luisterend oor en aandacht voor jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen of het pensioen. Ook voor bankzaken kun je bij Veldsink terecht, zij zijn namelijk ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Om jouw (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden lereert Veldsink Advies Aalsmeer je graag beter kennen. Juist dan kunnen zij jou, als onafhankelijk adviseur, het beste helpen. Zij verrichten bijvoorbeeld voor de autoverzekering niet bij één aanbieder onderzoek, maar gemiddeld bij zo’n 25 aanbieders. Zodoende kun je ervan op aan dat de verzekeringsoplossing over een uitstekende verhouding tussen premie en voorwaarden beschikt. Ook om woonwensen in vervulling te laten gaan vindt Veldsink beste hypotheek tussen ongeveer 30 geldverstrekkers.

De kracht van de Veldsink organisatie is, dat zij met de vestiging in Aalsmeer betrokken en dichtbij jou als klant staan. Je kunt bij ons gewoon binnen lopen voor een vraag of persoonlijk advies. Bij Veldsink Advies Aalsmeer regel je jouw financiële zaken zoals jij dat wil, bij hun op kantoor of thuis via internet.

Bij Veldsink Advies Aalsmeer ben je altijd van harte welkom op het kantoor (ook zonder afspraak).

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer en motto Fabian.

Fabian geeft aan een heilig vertrouwen te hebben in lokaal ondernemen en daarom lid te zijn van de Businessclub van FC Aalsmeer met haar grote en diverse netwerk. Door het lidmaatschap hoopt Fabian de naamsbekendheid van Veldsink Advies Aalsmeer te vergroten en met ondernemers te kunnen netwerken.

Het motto van Fabian en zijn collega’s is: ‘Veldsink geeft rust door vertrouwd gevoel’!

Stationsweg 38
1431 EG Aalsmeer

Opening tijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Telefoon:0297-343834

E-mail:aalsmeer@veldsink.nl

www.veldsink.nl/vestiging/veldsink-ava


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid