Ziebart.

MEER DAN 60 JAAR ervaring, DE WERELDWIJDE NUMMER 1 OP HET GEBIED VAN AUTO DETAILING.

Ziebart is de wereldleider op het gebied van auto beschermingsoplossingen met een netwerk in 36 landen. Ziebart zorgt ervoor dat uw auto weer in showroom conditie komt. De services omvatten detailing (reinigen van het interieur of exterieur van uw voertuig), lak bescherming en ramen tinten.  We zijn altijd bereikbaar om al uw vragen over Ziebart-producten, diensten, of hoe u een eigen Ziebart franchise kunt openen, te beantwoorden. Of bezoek onze showroom.

Aan het woord Hüseyin Oruc, ”Master Franchisee” van zowel Ziebart Polen als Ziebart Nederland.

Hüseyin is geboren in Bursa (Turkije) en woont met zijn gezin in Rijsenhout onder de rook van Schiphol. Het familiebedrijf “ÜCEL” is gericht op het produceren van auto-onderdelen. Hüseyin heeft dit doorgezet naar Nederland en is hier het bedrijf: “Technoparts B.V.” gestart, voor distributie van auto-onderdelen door Europa.

Ziebart is zijn nieuwste investering sinds 2021. De eerste vestiging in Aalsmeer is in Augustus 2022 geopend en vanuit deze vestiging wil Hüseyin “sub-franchising” lanceren door heel Nederland. Voor Ziebart werkt hij samen met Rick Hermanns, een ervaren automotive specialist.

Ziebart, uniek en onderscheidend.

Ziebart is ’s werelds nummer 1 op het gebied van auto verzorging en is actief in meer dan 36 (!) landen met meer dan 1200 servicecentra. Ziebart werkt alleen met eigen, in Amerika ontwikkelde producten en diensten. De technici bij Ziebart zijn specialisten op hun vakgebied en zijn professioneel opgeleid door Ziebart International. Gewerkt wordt met uitgekiende techniek en een professioneel digitaal controlesysteem.

Aan wie levert Ziebart Nederland.

Ziebart onderscheid grof weg een viertal klantgroepen.

  • Particulieren.

Geef uw auto zijn perfecte showroom glans terug met de services van Ziebart. Uitgevoerd door onze gecertificeerde technici. Welk model auto u ook bezit, de beste producten en service zorgen ervoor dat de auto er weer als nieuw uitziet.

  • Autodealers.

We kennen allemaal de extra zorg die aan een gloednieuwe auto wordt besteed en de obsessie van u als dealer om elk aspect ervan te beschermen. Dat is precies waar Ziebart uw eigen diensten aanvult. En zo elke nieuwe auto eigenaar kan voorzien van onze services met veel toegevoegde waarde.

  • Wagenpark beheerders.

Als cruciale bedrijfsmiddelen die zware trajecten afleggen, hebben fleetowners hun eigen op maat gemaakte beschermings- en verzorgingsdiensten bij Ziebart. De vakkundige teams van Ziebart zijn opgeleid om een zeer grote verscheidenheid aan voertuigen te behandelen, waaronder militaire voertuigen, voertuigen voor personenvervoer, overheid en gemeentelijke voertuigen etc.

  • Speciale objecten en voertuigen.

Hieronder vallen o.a. motorfietsen, scooters en zelfs boten. Ongeacht het project of de behoefte, Ziebart heeft de expertise om de meest waardevolle spullen te verzorgen en te beschermen.

Uitdagingen en lidmaatschap van de Businessclub van FC Aalsmeer.

Ziebart is heel populair in Amerika, het Midden-Oosten en Azië, maar nog vrij onbekend in Europa. De grootste uitdaging Hüseyin en zijn team is, om de syterke reputatie over te brengen naar Europa en specifiek in Nederland. Het lidmaatschap van de Businessclub heeft hier dan ook alles mee te maken. De businessclub heeft een heel groot en gevarieerd netwerk. Deze kan de naamsbekendheid en dienstverlening van Ziebart Nederland vergroten en dan specifiek in de regio groot Aalsmeer.

Ziebart beschermt de waarde en verlengt de levensduur van uw voertuig!

www.ziebartnederland.nl

Ziebart Nederland:

Zwarteweg 120

1431 VM Aalsmeer

Tel: 085-4012371


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid