Pasin Europe Tekstil – Est 1996

Op elk inspirerend moment, in elk onvergetelijk verhaal is er iemand die dat moment vertegenwoordigt. En deze vertegenwoordigers hebben kleding aan hun lichaam die dat moment kleurrijk en onvergetelijk maakt…

Mehmed Kilisli, directeur – eigenaar.

Onze bedrijfsfilosofie is om klanten één plek te bieden waar hun uiteenlopende en specifieke textielbehoeften geboden kunnen worden, met gebruikmaking van de meest moderne en efficiënte machines. Just in time levering is één van de belangrijkste speerpunten van ons bedrijf.

Onze intrinsieke motivatie is, om te produceren met respect voor een ​​betere wereld en een gezondere toekomst voor de toekomstige generaties. Met deze uitgangspunten en missie zijn we in 1996 begonnen met de productie en groothandel van textielproducten.

Ik ben ontzettend trots op deze ‘roots’ als pionier in de textielproductie en -export op het mondiaal vlak.

Naast onze reis die begon met wereldberoemde merken in de confectiekledingindustrie, zijn we inmiddels ook actief op het gebied van bedrijfskleding, uniformpersoneelskleding, werkkleding en textielpromoties.

Onze producten categorieën in vogelvlucht.

  • Bedrijfskleding
  • Werkkleding
  • Instellingskleding
  • Promotieartikelen
  • Modeartikelen
  • Militaire kleding

Toekomst.

Sinds de oprichting in 1961 hebben we ernaar gestreefd om aan alle wensen van de klant te voldoen, in lijn met hun behoeften en smaak, met onze productvariëteit en originele ontwerpen, en we hebben altijd hightech textieloplossingen aangeboden voor de tevredenheid van onze klanten en een goed begrip van de kwaliteit van de dienstverlening.

We streven permanent naar originaliteit en topkwaliteit. Deze kunnen we bereiken door het werken met dynamische en gedreven medewerkers en hoogwaardige techniek.

Voor onze klanten zoeken wij altijd de juiste oplossing en fungeren graag voor hen als sparringpartner in lang lopende verbintenissen.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Als bedrijf gevestigd ‘onder de rook’ van Schiphol (onze Nederlandse tak) en als naaste buur van Aalsmeer dragen wij graag ons steentje bij in het stimuleren van sport.

Daarnaast biedt het lidmaatschap een mooie kans om te netwerken met het diverse en uiteenlopende netwerk van de Businessclub.

info@pasintekstil.com 

www.pasintekstil.com

www.linkedin.com/company/pasintekstil

www.instagram.com/pasintekstil

www.facebook.com/pasintekstil


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid