JM Uitzendbureau – Niet alleen een baan, maar een Toekomst!

JM Uitzendbureau richt zich op duurzame banen en werkt samen met opdrachtgevers en om

werknemers te ondersteunen bij hun carrièreontwikkeling. Ons team neemt de tijd om de wensen van opdrachtgevers en werkzoekenden te horen en zoekt naar een perfecte match. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en groot netwerk zijn we in staat de juiste baan te vinden voor elke werkzoekende, ongeacht ervaring. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een toekomstgerichte baan en professionele ondersteuning in uw zoektocht naar de juiste medewerker.

Ontmoet Jessica Maciagiewicz, een onderneemster met een inspirerend verhaal.

Opgegroeid in Nieuw-Vennep, tegenwoordig woonachtig in Noordwijk. Vanwege de Poolse roots spreekt en schrijft Jessica vloeiend Pools.

Haar professionele avontuur begon als administratief medewerkster, maar al snel ontwaakte haar

passie voor techniek. Met vastberadenheid behaalde ze haar diploma als eerste autotechnicus en

werkte zij voor onder andere Volkswagen en Audi. Ondanks haar succes voelde Jessica een innerlijke onrust, een verlangen naar meer voldoening in haar werk.

Het was tijdens haar tijd in de autosport dat Jessica een moment van zelfreflectie had en zich afvroeg wat ze echt wilde bereiken. Gedreven door haar intuïtie en ondernemersgeest, maar zonder een vastomlijnd plan, waagde ze in 2022 de sprong en startte haar eigen uitzendbureau, JM Uitzendbureau.

Haar moeder, die jarenlange ervaring heeft in het bijstaan van Poolse werknemers op fiscaal gebied, staat haar bij in de dagelijkse werkzaamheden. En met de groei van het bureau in zicht, staat binnenkort een nieuwe medewerker klaar om het team te versterken.

Jessica straalt trots uit als ze terugkijkt op de weg die ze heeft afgelegd. Haar verhaal is een inspiratie voor anderen die dromen van een eigen onderneming en durven te springen in het onbekende.

De kracht van JM Uitzendbureau.

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een zinvolle en uitdagende baan en willen daarbij helpen. Of je nu op zoek bent naar een vast contract of flexibiliteit in je carrière, wij hebben de connecties en ervaring om jou de juiste match te bieden. Onze kracht is dat wij proberen voor zowel werkgevers als werknemers de beste oplossing te vinden. Onze kracht is persoonlijke benadering in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers. JM Uitzendbureau is laagdrempelig voor zowel bedrijven als werknemers en wij zijn een eerlijke partij om voor te werken.

Toekomst en lidmaatschap van de Businessclub van FC Aalsmeer.

De ambitie van Jessica is, om met behoud van persoonlijke benadering en kwaliteit groei, waar mogelijk in andere sectoren dan we nu actief zijn zoals techniek waar we nu al een aantal klanten in hebben. Jessica is lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer omdat ze een echte netwerker is. Het grote en gevarieerde ledenbestand sluit daar mooi bij aan!

Zij gelooft daarnaast heilig in persoonlijke benadering in plaats van ‘koude acquisitie’ en gaat graag het gesprek met de andere leden van de Businessclub aan.

JM Uitzendbureau

Lakenblekerstraat 49,

1431GE Aalsmeer

Telefoon: 085-2121711/ 06-38334625

Mail: info@jmuitzendbureau.com

www.jmuitzendbureau.com


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid