Den Ouden – Goemans – LEER ONS KENNEN: JOUW HUIS, JOUW STIJL

Nieuwsgierig naar onze filosofie? Bij Den Ouden Goemans Tapijt & Slaapcomfort draait alles om jou en jouw huis! Ontdek op deze pagina hoe we jouw stijl centraal stellen en waarom tevredenheid onze drijvende kracht is.

Paul den Ouden, mededirecteur – eigenaar.

Paul is opgegroeid in Kockengen in een echt ondernemers gezin. De opa van Paul ventte textiel en begon later een winkel in Kockengen in woninginrichting. De vader van Paul heeft deze winkel uiteindelijk overgenomen. In die tijd leverden ze al aan particulieren maar deden ook projecten voor bedrijven en organisaties.

Rond 2000 ging Paul in de zaak werken en al snel daarna opende Paul samen met vriend en compagnon Cok Jongeneel een winkel in Mijdrecht. In Mijdrecht heeft de winkel op twee locaties voorafgaand gezeten, om uiteindelijk te belanden op de Genieweg 10 in Mijdrecht, het huidige pand van maar liefst 1000 m2.

In 2023 kwam Paul in contact met de toenmalige eigenaren van Goemans, al sinds 1980 een begrip in woninginrichting en projecten in Aalsmeer. Zij overwogen te gaan stoppen en de overname van Goemans die naadloos op het pakket van de vestiging in Mijdrecht aansloot was daarmee een feit.

Trots en uitdagingen.

Paul geeft aan uitermate trots te zijn op zijn team van inmiddels meer dan 20 professionals met veelal langdurige dienstverbanden, zij zijn het visitekaartje naar de klant, die zowel bestaat uit particuliere klanten als zakelijk, waaronder: aannemers, winkels, kantoren, instellingen, BSO etc etc.

De meeste projecten volgen op basis van vaste klanten of komen binnen op basis van mond tot mondreclame. Uitermate trots is Paul dan ook dat hij vaak zonder acquisitie dit heeft bereikt.

Uitdagingen liggen er op het behoud en binden van klanten en ook in de uitbouw van de fysieke winkels ten opzichte van de grootwinkelbedrijven. Paul heeft de zaken in Mijdrecht goed op de rit dus kan veel tijd en energie steken in de regio Aalsmeer, Amstelveen en ook Schiphol Rijk.

Uitdagingen liggen er ook op het terrein van behoud en kennisoverdracht van de huidige generatie werknemers naar de toekomstige generatie. Paul investeert dan ook in jeugd al in het basisonderwijs te enthousiasmeren voor het vak en staat als bedrijf op de Techniek driedaagse, die in oktober 2024 in De Kwakel – Uithoorn wordt georganiseerd www.technetamstelenvenen.nl.

Naast de Techniek driedaagse is Den Ouden – Goemans ook vertegenwoordigd bij Veen & Amstelland On stage, een jaarlijkse oriëntatiedag voor regionale vmbo-leerlingen https://youtu.be/SH28nkDG3AA .

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Paul is echt voetbal minded. Hij en zijn broer Paul voetbalden jaren bij Argon in Mijdrecht, totdat Paul in verband met blessures noodgedwongen moest stoppen. Paul gelooft daarnaast heilig in lokaal ondernemen, netwerken, duurzame relaties en de support van de lokale gemeenschap. Een lidmaatschap van de Businessclub met haar gevarieerde en uitgebreide netwerk sluit daar feilloos bij aan.

Ons motto: Betrouwbaar, kwaliteit en afspraak is afspraak. Daar staan wij voor!

Zijdstraat 23

1431 EA Aalsmeer

0297 32 45 41

www.denoudengoemansaalsmeer.nl

Genieweg 10

3641RH Mijdrecht

0297-525049

www.denoudenwonen.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid