Arendt & Kostyra – Regionaal administratiekantoor voor bedrijven en particulieren.

Op zoek naar een professioneel en compleet bedrijf dat uw administratie op een betrouwbare manier afhandelt? Wij zijn geen gewoon administratiekantoor. Voor ons is juist het persoonlijke contact met de klant belangrijk!

Elzbieta (Ella) Arendt en Wiktoria Kostyra, directeur – eigenaren.

Kantoor Arendt Administratiekantoor is in 2014 opgericht door Elzbieta Arendt. Door de jaren heen heeft Accountantskantoor Arendt haar positie op de regionale markt opgebouwd. Het feit dat wij helpen en niet oordelen, zorgt ervoor dat onze cliënten graag terugkomen om gebruik te blijven maken van onze administratieve diensten.

In 2016 versterkte Wiktoria Kostyra het team van Arendt Administratie. Dankzij Wiktoria hebben wij de spreekuren optimaal kunnen aanpassen en ons administratieve dienstenpakket kunnen uitbreiden. Vanuit onze gedeelde passie voor kantoorwerk is in juni 2021 ons bedrijf Arendt & Kostyra Administratie opgericht.

@Ela. “Nadat ik mijn middelbare school in Polen had afgerond, ging ik in Nederland werken en begon meteen de Nederlandse taal te leren. Ik heb de taalcursus afgerond en privélessen gevolgd. Ik ben altijd een ambitieus en ondernemend persoon geweest. Ik heb nieuwe vaardigheden opgedaan bij bedrijven waar ik werkte. Leasemaatschappijen en administratiekantoren waar ik werkte, hebben mij geleerd hoe je alledaagse problemen in het dagelijks leven kunt oplossen. Mijn werk is mijn passie geworden”. Dagelijks lossen wij problemen op en helpen wij onze klanten met andere administratieve zaken. Door deel te nemen aan trainingen kan ik mijn vaardigheden optimaal benutten.

Mijn motto: “Het is beter om hulp te geven dan om hulp te vragen”,

@Wiktoria. “Toen ik 11 was, verhuisde ik met mijn ouders naar Nederland. Het was een moeilijke tijd voor mij vanwege taalbarrière. Mijn voornaamste doel was om zo snel mogelijk Nederlands te leren, zodat ik nieuwe vrienden kon maken en mij snel thuis kon voelen in Nederland.                                                       Ik besefte al snel dat de kennis van de Poolse en Nederlandse taal de sleutel tot succes is. Er zijn veel landgenoten in de regio Noord-Holland die hulp zoeken bij tweetalige mensen.

Hierdoor wist ik gelijk wat ik in mijn leven zou willen doen.

Mijn ambities en ontwikkelingswens zorgden ervoor dat ik mijn diploma tot Assistent Accountant- Bedrijfsadministratie versneld kon behalen.

Anderen helpen is mijn passie en om mijn vaardigheden optimaal te presenteren neem ik deel aan diverse trainingen en school ik mij steeds bij.

Ons bedrijf Arendt & Kostyra Administratie is gebaseerd op vriendschap, respect en vertrouwen. Vanaf het begin van onze samenwerking bleek dat we één gemeenschappelijk doel hebben. “Mensen helpen”

De combinatie van onze kennis en vaardigheden is als yin & yang. We zijn een sterk duo, waardoor wij zeer competitief zijn op de markt.

Onderscheidend.

Het kantoor Arendt & Kostyra Administratie heeft alle verantwoordelijkheden en indieners, particulieren en ZZP’ers, overgenomen van Arendt Administratiekantoor. Tot nu toe hebben ruim 1.350 natuurlijke personen en bijna 60 eenmanszaken (ZZP’ers) ons het vertrouwen gegeven om de administratie te regelen. Onze individuele benadering van elke zaak, die uniek is, onze professionele ervaring en systematische verbetering van onze kwalificaties onderscheiden ons van de concurrentie.

Waarom kiest een ondernemer voor ons?

Voor jou als individu of als ondernemer is de administratie vaak een vervelende en tijdrovende aangelegenheid, en daarnaast is er soms ook een taalbarrière. Geen zorgen, wij runnen graag samen met jou, jouw bedrijf. Ons brede scala aan administratieve diensten eindigt niet alleen bij de boekhouding. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met leasemaatschappijen t.a.v. mobiliteit en bedrijfsverzekeraars en ook bij lastige situaties staan wij je graag bij, zoals bijvoorbeeld vertalingen.

Onze kracht is dat we jarenlange ervaring hebben met het goed runnen van o.a. eenmanszaken. Hoe weten we dit? Dit wordt bevestigd door inspecties door inspecteurs van de Belastingdienst.

Door samen te werken met kantoor Arendt & Kostyra hoef je je geen zorgen meer te maken over de administratie, dankzij ons wordt er tijd en geld bespaart waardoor jij je kunt richten op waar je goed in bent: ‘Ondernemen’!

Wij verzorgen bijvoorbeeld de documentatie van je onderneming en stemmen de belastingverminderingen optimaal af op jouw fiscale situatie.

Waarom kiest een individu voor ons?

Wij helpen bij veel zaken die te maken hebben met wonen of werken in Nederland.Onder andere: Jaarafrekeningen, verzekeringssubsidies, uitkeringen (werkloosheid, zwangerschapsuitkeringen etc.) en ziektekostenverzekering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in medische vertalingen. Assisteren in het ziekenhuis als tolk is ons dagelijks brood. Ook zijn wij bekend met tolken tijdens bijvoorbeeld rechtszittingen en werken we samen met de reclasseringsambtenaar en de gemeente Aalsmeer. Voor administratieve zorg hebben wij een individueel contract met de SVB.

Zwarteweg 121 • 1431 VL Aalsmeer
Kantoortelefoonnummer: 085 210 44 41
Mobiel: 06 – 17 825 310
info@arendtadministratiekantoor.nl
aalsmeer@aekadministratie.nl

www.aekadministratie.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid