Choice Kozijnen – Betaalbare kunststof kozijnen en deuren!

Choice Kozijnen heeft zich specialiseert zich in de levering en montage van hoogwaardige kunststof kozijnen en kunststof deuren. Daarnaast leveren zij traditionele aluminium en houten kozijnen. Choice Kozijnen adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een kunststof pui, raam of deur voor woning of een bedrijfspand.

Mark Opmeer, mede-eigenaar.

Mark is een Aalsmeerder en is in het verleden werkzaam geweest in de automotive o.a. voor Biemond en van Wijk/ Gomes. Hij heeft een technische achtergrond en werkzaam in de sales voor deze bedrijven. In 2023 is Mark als compagnon van Ferry Keus in Choice Kozijnen gestapt, naast zijn werk in de automotive. Uiteindelijk heeft hij na een half jaar zijn vaste baan opgezegd en is volledig verder gegaan als partner bij Choice Kozijnen.

Onderscheidend en ontwikkelingen.

Mark geeft aan: “wij werken met 1 vaste leverancier, die kwalitatief hoogwaardige producten levert, voor de klant op maat gemaakt en daarnaast mooie prijzen en een relatief korte doorlooptijd (circa 2 maanden). Onze service is dat de lijnen kort zijn, direct persoonlijk contact en een vast montage team.  Omdat wij ruime garantie op de uitgevoerde werkzaamheden bieden, weten steeds meer klanten in geheel Nederland Choice Kozijnen te vinden als hun vaste leverancier en installatiepartner voor kunststof kozijnen en kunststof deuren.

De klant bepaald: Bij Choice Kozijnen kunt u kiezen voor montage service bij het bestellen van Kunststof Kozijnen en Kunststof Deuren op maat, of zelf montage. Bij de uitbesteding aan Choice Kozijnen bent u verzekerd van een correcte plaatsing van het kozijn en profiteert u ook van garantie op de werkzaamheden.                                                                                                                                                                     

Door het kiezen van een kunststof kozijn of pui wordt meegedragen aan verduurzaming en besparing van energie. De markt is zich nog steeds aan het ontwikkelen en vaak is installeren van Tripple glas door subsidie nog goedkoper als regulier dubbel glas. Kunststof is onderhoud arm, isoleert beter en is in iedere vorm te krijgen.

Toekomst en lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

Onze toekomst ziet er veel belovend uit en we groeien nog steeds.

Wij zijn lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer omdat we het belangrijk vinden om als Aalsmeersbedrijf enerzijds de lokale gemeenschap te supporten en anderzijds omdat netwerken heel belangrijk is. Het is goed om ondernemers in andere branches te ontmoeten en daarnaast zijn de periodieke Meer voor Ondernemers avonden van de Businessclub informaties en leuk.

Ons slogan: Betaalbare kunststof kozijnen en deuren!

www.choicekozijnen.nl

www.instagram.com/choicekozijnen

Offerte aanvragen: www.choicekozijnen.nl/offerte-aanvragen

Telefoon: 0297-224191


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid