Bouwkundig Specialisten

“Ontdek de kracht van Bouwkundig Specialisten: waar technologie en expertise samenkomen voor naadloze projecten en kostenefficiëntie”

Door Hennie Wooninck

Bouwkundig specialisten, de naam zegt het eigenlijk al, zijn gespecialiseerd in het geven en uitvoeren van bouwkundig advies. De onderneming is in 1986 gestart als Bregman bouw aan de Hornweg. Na diverse omzwervingen zijn ze uiteindelijk in 2023 terecht gekomen aan de Zwarteweg onder de naam Bouwkundig specialisten. Sinds 1986 biedt Bouwkundig specialisten ondersteuning aan particulieren en bedrijven, overal ter wereld. Elke specialist binnen Bouwkundig Specialisten heeft tientallen jaren aan ervaring binnen handbereik.

Evert Bregman – Directeur-Eigenaar.

Evert Bregman, sinds 2021 lid van de Businessclub voorheen onder de naam Bregman Innovation Group, is ruim 35 jaar ondernemer – entrepreneur en bedenkt graag vernieuwingen samen met zijn klanten. Waar technologie en expertise samenkomen voor naadloze projecten en kostenefficiëntie, dat is de kracht van de Bouwkundig specialisten. Evert is van jongs af aan de business ingerold. Na zijn studie heeft hij op meerdere architectenbureaus gewerkt en in 1986 heeft hij de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen.

Bouwkundig specialisten

Bij de Bouwkundig specialisten geldt: eerst denken, dan doen. We weten dat eenvoud niet altijd simpel is, maar met de juiste invalshoek bereiken we samen grootsheid. Geen loze beloften, maar een belofte van kwaliteit, authenticiteit, decennialange ervaring en grenzeloze creativiteit. Wij werken volgens een vaste werkwijze in 3 stappen: Stap 1. Voorbereiding – heldere diagnose. Stap2. Maken programma van eisen (PvE). Stap 3. Management op uitvoering. Bouwkundig specialisten werkt graag voor aannemers in Aalsmeer en doet dit het liefst in projectteams. Vanaf het idee worden diverse stappen ondernomen zoals onder andere de regelgeving, gemeentelijke vergunningen, ontwerpen, architecten aansturen, bouwtekeningen maken. Kortom de opdrachtgever wordt begeleid van idee tot en met de oplevering.

Onderscheidend.

‘Onmogelijk’ staat niet in ons woordenboek. Of het nu gaat om nieuwbouw, hergebruik of een adembenemende renovatie van interieurs en exterieurs, wij draaien er onze hand niet voor om. De professionals van Bouwkundig specialisten staan met beide benen in het project en werken oplossingsgericht. Ze zijn van alle markten thuis. Binnen het team van Bouwkundig specialisten zijn de lijnen kort en binnen de branche loopt Bouwkundig specialisten voorop op het gebied van automatisering.

Uitdagingen

Bouwkundig specialisten is een internationale onderneming en heeft net als iedere onderneming uitdagingen. Meer ondersteuning bieden aan particulieren en bedrijven in de regio groot Aalsmeer in de mogelijkheden om te bouwen. Vooral dienstverlening aan particulieren in de verduurzaming van huizen en gebouwen staat er een grote uitdaging op stapel. Ook bedrijven ontzorgen van bedrijven op het gebied van het vergunningen traject zal in de toekomst steeds belangrijker worden.

Business Club FC Aalsmeer.

Wij zijn lid geworden omdat wij de kracht van het netwerk binnen de Business Club willen toevoegen aan ons ecosysteem waardoor we samen meer waarde aan samenwerking kunnen creëren.

Ons motto: “Onmogelijk staat niet in ons woordenboek”
Of het nu gaat om nieuwbouw, hergebruik of een adembenemende renovatie van interieurs en exterieurs, wij draaien er onze hand niet voor om.

Bouwkundig specialisten BBE

Zwarteweg 121

1431 VL  Aalsmeer

www.bouwkundigspecialisten.nl

info@bouwkundigspecialisten.nl

Telefoon: 0297 – 521835


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid