Happy Island – Waar je even Pauze neemt!

Op Happy Island heb je écht even pauze. Daardoor krijg je rust in je hoofd. Meer controle over denken, voelen en gedrag. Je kunt ook beter communiceren, fijner samenwerken en altijd succesvol jouw doelen realiseren.

Michel Hoekstra en Daisy Evers, founder- eigenaar.

Wij zijn Michel en Daisy en sinds een aantal jaren zijn wij in Aalsmeer. We hebben een eiland in Aalsmeer Oost waar we ook ons bedrijf uitoefenen: verhuur van typisch Aalsmeerse vakantieverblijven en wij geven teamtrainingen en organiseren retraites.

Daisy is geluks-fee. Ze komt uit de tv-wereld en is een levensgenieter pur sang met een zachte G.

Ze helpt mensen om hun dromen waar te maken door gebruik te maken van hun eigen breinkracht, vanuit zelfvertrouwen en liefde. Ze gelooft dat (werk) geluk de sleutel is naar meer energie, betrokkenheid en bevlogenheid.

Michel is al sinds zijn jeugd aan het ondernemen. Hij heeft twee bedrijven gehad in de internetindustrie: een websitebouwer in de begintijd van internet en een reclame-technologie bedrijf. Binnen die bedrijven was hij vooral bezig met het bouwen en leiden van de teams van mensen. Daar is de kennis en de ervaring ontstaan over leidinggeven, samenwerking en communicatie.

Hoe zijn jullie in deze business terecht gekomen?

Door ons plekje op het eiland raakten we geïnspireerd. Het is een unieke plek waar je direct bij aankomst tot rust komt. Dat heerlijke gevoel willen we met anderen delen en zo is de verhuur van de verbouwde kassen en de olieketel ontstaan. Vanuit onze ervaring met het leiden en bouwen van teams zijn we trainingen gaan ontwikkelen op en rondom ons eiland.

Unieke locatie.

Het eiland en de eilandwoningen zijn uniek. Wat denk je van een olieketel die vroeger de stookolie bevatte waarmee de kassen op het eiland werden verwarmd? Dat is nu een idyllisch 2 persoons vakantieverblijf. Of een voormalige kas, omgebouwd tot schattig 4 persoons huisje en voorzien van alle gemakken én alleen via het water te bereiken. Dat geeft direct bij aankomst een bijzondere ervaring. Unieke manieren om even pauze te nemen. Romantisch en avontuurlijk tegelijkertijd!

Unieke trainingen voor bedrijven en medewerkers.

Onze trainingen faciliteren pauzemomenten voor bedrijven. Dat vraagt om een goed doordachte strategie. Anders is het niet meer dan een ‘uitje’. Een écht pauzemoment creëert ruimte voor reflectie, vernieuwing en verbetering. De gezamenlijkheid met collega’s zorgt voor verdieping en bestendigt afspraken. Zo’n pauzemoment past heel goed in een vakantie-setting en daarom zijn onze activiteiten onlosmakelijk verbonden met onze locatie: Happy Island.

Onze retraites bestaan uit een unieke combinatie van mentale ontwikkeling, ontspanning & fysieke activiteiten. Denk hierbij aan ijsbad workshop, ademwerk, boks coaching, creatieve workshops en mindfullness.

Uitdagingen en toekomst.

Het is voor ons een uitdaging om door te groeien. De vraag is er, maar ons aantal verblijven en onze ruimte is beperkt. Dit geldt zowel voor de trainingen & retraites als voor de verhuur.

Lidmaatschap Businessclub.

Wij werden uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel 2024 in Het Wapen van Aalsmeer en werden enthousiast door de mensen en de sfeer van deze Business club. Met het lidmaatschap versterken we daarnaast ook ons regionale netwerk

Ons slogan:

Op Happy Island faciliteren wij pauzemomenten voor jou. Alleen of met je gezin, vrienden of collega’s.

Happy Island ligt op de grens van Oude Meer en Aalsmeer, 15 minuten rijden van Amsterdam en 10 minuten van Schiphol. Als je meer informatie wilt, kun je onderstaand formulier gebruiken of bellen met 06-39750644. Voor meer informatie:

www.happyisland.nl

www.facebook.com/secrethappyisland

www.instagram.com/secrethappyisland

www.youtube.com/channel/UCUuKEUkAsh7CkQGNlWZmnJQ

www.airbnb.nl/users/show/11782785


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid