De Porseleinkast, waar je al je party- en cateringmaterialen kunt halen!

Door : Jaimy van Eenennaam

Wat doet de Porseleinkast?
Bij de Porseleinkast kun je terecht voor al je feesten en partijen. Wij hebben een rijk assortiment aan party- en cateringmaterialen. Van mes en vork tot aan een partytent met statafels. We kunnen een compleet diner of feest verzorgen.

Wie is Maarten en hoe ben je in deze business/branche terechtgekomen?
Ik ben Maarten van Amsterdam, 37 jaar oud en woon in Kudelstaart. Ik heb twee kinderen met de leeftijd van 7 en 10 jaar. Ik werkte eerst bij Jafrem verhuur. Dat is ook onze huidige partner. Zij beheerde toen ook de Porseleinkast. Ik ben destijds eerst een jaar bij Jafrem gaan werken en na 1 jaar heb ik de Porseleinkast overgekocht.

Wat is jullie onderscheidend vermogen en waarom maakt dit jullie bijzonder? (T.o.v. concurrenten)
Ik heb een kleinschalig bedrijf waardoor ik altijd zelf contact met de klant heb en ook de persoon bent die alles regelt en neerzet bij de klant. Ook telefonisch ben ik snel bereikbaar en via de mail heeft de klant dezelfde dag (soms 1 dag later) een reactie vanuit mij en de offerte binnen. Ik denk altijd graag mee met de klant en bespreken wij alle mogelijkheden die er zijn.

Welke uitdagingen zijn er binnen jullie business/branche?
De grootste uitdaging op dit moment is dat het klimaat erg aan het veranderen is en daar ondervind ik wel soms problemen mee. Denk hierbij aan de extreem harde wind die er tegenwoordig is. Corona was ook echt een uitdaging om het bedrijf draaiend te houden en gelukkig merken wij dat het weer de betere kant op gaat. Mensen geven weer meer feestjes.

Waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub?
Ik ben zelf gek op voetbal en de Businessclub geeft mooie mogelijkheden voor meer zichtbaarheid binnen de regio Aalsmeer.

Slogan de Porseleinkast
Mijn slogan is alles wat u wenst trekken wij voor U uit de kast. (Porseleinkast).

Telefoon: 06 551 94 318
E-mail: info@deporseleinkast.nl

www.deporseleinkast.nl/over-ons


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid