P. Hoekwater B.V. De Elektroloog Aalsmeer.

Uw betrouwbare sparringpartner en leverancier binnen de installatietechniek.

De voormalige oprichter en eigenaar P. Hoekwater startte in 1945 het elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer. In de jaren erna is het bedrijf flink uitgegroeid en een begrip in de elektrotechnische installatie branche geworden.

Frans Sparnaaij, directeur-eigenaar.

Frans is opgegroeid in Aalsmeer Oost en is één van een tweeling. Thuis waren ze met een groot gezin, van in totaal 10 personen. Na het ouderlijk huis verlaten te hebben is Frans getrouwd met Marlouke, samen hebben ze vier kinderen. Inmiddels zijn Frans en Marlouke de trotse opa en oma van vier klein kinderen.

Frans is op 19-jarige leeftijd als monteur gaan werken bij Piet Hoekwater, de grondlegger van P. Hoekwater B.V. In de loop van de jaren heeft hij alle papieren gehaald die noodzakelijk zijn voor het vak van installateur.

In 1991 hebben Frans en Marlouke P. Hoekwater overgenomen. Sindsdien draait het onder de naam P. Hoekwater B.V. – De Electroloog verder. Na enkele interne veranderingen in de organisatie en mede na het volgen van het project “innovatief ondernemen” door Frans en Marlouke, zien zij het onderdeel kwaliteit als een doorlopend proces welke wij in de gehele dienstverlening is geïntegreerd.

P. Hoekwater B.V. telt inmiddels 7 medewerkers in loondienst en kan zo nodig terugvallen op diverse flexibele krachten.

Frans; wij zijn zoals je noemt een ABC- installateur. Wij geven onze klant Aandacht. We zijn Betrokken. En we Communiceren met onze klant over een resultaat waar we beiden blij van worden.

Onderscheidend.

P. Hoekwater B.V.-onderscheidt zich met de volgende kernwaarden waar zij voor staan:

  • Gegarandeerde hoge kwaliteit bij het ontwerp, de installatie en het onderhoud van diverse technische installaties
  • Specialisten op elk elektrotechnisch installatiegebied
  • Sparringpartner in duurzame energie en alle mogelijkheden hiervan binnen uw bedrijf of woning
  • Deskundige installatieadviseurs voor grote en kleine opdrachten
  • Altijd de focus op het doorvoeren van kostenbesparingen
  • Snel kunnen leveren van diensten en gewenste apparatuur
  • Hoge mate van persoonlijke benadering en servicegerichte houding
  • Krachtige merknaam binnen het netwerk van installatiebedrijven

Missie en uitdagingen.

Het geven van advies op het gebied van duurzame energie, energiebesparing, energiezuinige installaties, beveiliging, verlichting en nog veel meer. Met oog voor energiezuinige installaties en betere alternatieven, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leveren diverse apparatuur om duurzaam en veilig ondernemen en leven mogelijk te maken. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs voor een goed en eerlijk advies, zeker als u hier geld mee kunt besparen. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine installatiewerkzaamheden en wij werken zowel voor grote bedrijven als particulieren. Het werkgebied is Aalsmeer en omstreken.

De grootste uitdaging is op dit moment de energietransitie en alles dat daarbij komt kijken. Overigens noemen wij dit geen uitdaging maar een kans! Zowel voor ons als installateur als voor de klant, particulier of bedrijf.

Lidmaatschap Businessclub en ons motto.

Frans; het lidmaatschap van de Businessclub van FC Aalsmeer biedt ons een mooie kans om nog meer regionaal te netwerken. Daarnaast dragen wij als lokale ondernemer sport en lokale initiatieven een warm hart toe. Zie hiervoor ook: www.hoekwater.nl/sponsoring/  

Ons motto:

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Zo staan Marlouke en ik ook in het leven.

P. Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer

Tel: 0297- 324260

Mail: verkoop@hoekwater.nl

www.hoekwater.nl

www.facebook.com/hoekwaterBV

https://twitter.com/i/flow/login?redirect_after_login=%2Fphoekwaterbv

www.youtube.com/results?search_query=P.+Hoekwater+B.V

www.linkedin.com/company/p-hoekwater-b-v-/?originalSubdomain=nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid