Frank de Vries – Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries BV

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries

De beste keuze voor reguliere schoonmaak en specialistische reiniging tegen een scherpe prijs. Wij bieden optimale hygiëne en diverse additionele werkzaamheden aan o.a. kantoren, openbare gebouwen, scholen en industriële ruimtes.

Frank de Vries, directeur-eigenaar.

Frank is een echte Aalsmeerder en wist al op jonge leeftijd dat hij het schoonmaakbedrijf van zijn ouders zou overnemen. Al vanaf zijn 8e jaar kwam Frank op de vrije woensdagmiddag bij zijn vader over de vloer voor allerhande hand -en spandiensten en op 14 jarige leeftijd draaide hij zelfstandig projecten.

Op 16-jarige leeftijd begon Frank voor schooltijd met de schoonmaak van kantoren. Dat hij onder schooltijd wel eens ‘in dutte’, was begrijpelijk, gezien het vroege uur dat hij dagelijks moest opstaan. Gelukkig begreep zijn docent het vaak wel en kneep dan meestal een oogje toe.

Frank heeft de LTS richting elektrotechniek afgemaakt en voor zijn ouders was dat destijds en is ook nu nog praktisch gezien de vele elektrische apparatuur bij het bedrijf waarmee wordt gewerkt.

In 2006 is Frank volledig eigenaar van L.J. de Vries geworden en heeft hij destijds zijn ouders als vennoot uitgekocht.

Regionaal actief.

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries is werkzaam in de omgeving Aalsmeer en het Westland. In deze twee plaatsen heeft L.J. de Vries vestigingen.

Heden ten dage werken er bij L.J. de Vries circa 125 medewerkers, in loondienst en op oproep basis, waarvan ongeveer 15 medewerkers in het Westland.

De werkzaamheden van L.J. de Vries vinden onder andere plaats in Aalsmeer – Kudelstaart – Uithoorn – de Kwakel – Hoofddorp – Amstelveen – Schiphol-Rijk – Zwanenburg – Westland – Honselersdijk en Naaldwijk. Het betreft veel kantoren schoonmaak met glasbewassing, specialistische werkzaamheden zoals onderhoud en sealen van linoleumvloeren, tapijtreiniging, maar ook projectstoffering en monteren van hygiëneapparatuur zoals zeep- en toiletdispensers.

Frank noemt; je kan het zo gek niet bedenken en wij regelen het. Zelfs het strijken van de vlag als de lijn gebroken is draaien wij onze hand niet om….

Onderscheidend.

Wij staan altijd voor de klant klaar, dat is onze kracht. Bij ons tref je geen duur verkoopteam aan die op acquisitie gaat, maar mensen uit de praktijk waaronder ikzelf en zijn de lijnen daardoor heel kort. Wij doen zelf ook de kwaliteitscontroles en mochten er toch klachten zijn lossen wij dit samen met de desbetreffende schoonmaakmedewerker op.

Schoonmaken is mensenwerk en daar hoort bij dat wij onze mensen koesteren.

Onze medewerkers krijgen een eerlijke beloning, dit is allemaal goed geregeld in de CAO. Hierdoor is de betrokkenheid met en van onze mensen erg groot. Dit komt o.a. tot uiting in ons lage ziekteverzuim en ook door de vele langdurige dienstverbanden.

Webshop.

www.mijnschoonmaakartikelen.nl is de webshop van L.J. de Vries voor al uw sanitaire voorzieningen en schoonmaakproducten.  De webshop is ontstaan omdat er veel vraag naar schoonmaakartikelen was bij bedrijven die geen klanten waren. Geleidelijk aan is naar aanleiding van de vraag het assortiment uitgebreid en heeft de webshop inmiddels een ruime voorraad aan artikelen. Bedrijven die schoonmaakartikelen bestellen via de webshop profiteren van het inkoop schaalvoordeel. Hierdoor liggen de prijzen gemiddeld lager dan elders via internet besteld. Gratis bezorging vindt in de volgende regio’s plaats: Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Hoofddorp, Kudelstaart, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Rijsenhout, Schiphol (-Rijk) en Honselersdijk.

Onze motto’s:

De Vries vragen is altijd slagen & Wie de Vries niet kent is niets gewend!

www.ljdevries.nl

F.A. Wentstraat 2b, 1431 KZ Aalsmeer

Telefoon: 0297- 322339

Mail: info@ljdevries.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid