De Bloom B.V. – Meesters in Druk.

Of het nu gaat om een etiket, capper, verpakking of labels, De Bloom beheerst het vak tot in perfectie.

Herbert Bloem, directeur-eigenaar.

Herbert is in Groningen geboren en was al als 10-jarig mannetje af en toe behulpzaam in de drukkerij waar zijn moeder werkte. Van jongs af aan wist hij dat het ondernemerschap iets voor hem zou zijn.

Na een opleiding in de grafische industrie gevolgd te hebben is Herbert in loondienst gegaan bij een groot concern waar hij alle facetten van het vak heeft doorlopen, van hulpje op de werkvloer, tot vertegenwoordiger en uiteindelijk als eindverantwoordelijke in de rol van directeur. Omdat dit bedrijf door heel Nederland filialen had en Herbert iedere keer in zijn nieuwe rol ‘meeverhuisde’ naar de locatie- standplek waar die rol was, was heeft hij in die tijd heel wat van Nederland gezien. Uiteindelijk toen er kinderen kwamen hebben Herbert en zijn vrouw zich op een vaste plek gevestigd in het centraal gelegen Oude Wetering. 

deBloom.

In 1999 heeft Herbert een drukkerij in Den Haag overgenomen en de samenwerking gezocht met één van de grootste drukkerijen in Nederland. Deze samenwerking heeft tot vlak voor de corona pandemie geduurd en na een herbezinning is Herbert verder gegaan met drukkerij deBloom en heeft zich gevestigd in Aalsmeer.

deBloom is gespecialiseerd in het maken van opvallend drukwerk zoals zelfklevende etiketten, aanlijmetiketten, kunststof plantenstekers, sleeves, In-Mouldlabels, cappers en verpakkingen. 

Een groot deel van de klanten van de Bloom houdt zich bezig met het verpakken van conserven, diervoeders en bloembollen, alsmede het bottelen van diverse alcoholische dranken.

Tevens levert deBloom handels- en reclamedrukwerk aan een grote groep van vaste – langdurige relaties via het zusterbedrijf drukkerij van Werkhoven. Vanuit de productielocatie in Aalsmeer worden relaties over de hele wereld beleverd. 

Tot de opdrachtgevers behoren o.a. bekende en minder bekende A-merken, allemaal met de focus op kwaliteit, transparantie, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en uiteraard duurzaam geproduceerd. Er is in Aalsmeer voor een locatie vlak bij de veiling gekozen en gezien de jarenlange samenwerking met drukkerij Noordhoek.

Onderscheidend.

Herbert geeft aan trots te zijn op zijn bedrijf maar met name ook op zijn team die inmiddels uit circa 25 fte bestaat. Het team bestaat uit veelal regionaal woonachtige medewerkers met langdurige dienstverbanden. Het is een hecht team en de onderlinge saamhorigheid is groot. Dit komt mede tot uitdrukking in de hoge mate van kwaliteit en door de ISO certificeringen zoals ISO 14001, ISO 9001, FSC, inkoop duurzame energie en inline drukmetingen in combinatie met de controlesystemen, kan een voortdurende hoge kwaliteit aan producten worden geleverd.  

deBloom is een specialistische drukkerij. Dit wil zeggen dat ze heel veel zaken ook niet doen, maar alles wat de Bloom wel doet gaat op een uiterst efficiënte manier van hoge kwaliteit tegen een scherp tarief. Alle facetten zijn daarnaast in eigen beheer, zoals de productie, afwerking en stansen. Hierdoor zijn zij niet afhankelijk van derden in kunnen instaan voor de kwaliteit die de klanten vragen. Daarnaast kan als het moet snel geleverd worden. Innovatie en meedenken met de klant zijn sleutelwoorden binnen de organisatie.

Uitdagingen.

Herbert; de uitdaging is een tevreden klant. Iedere keer weer.

Bij onze klanten draait het om langdurige relaties, volume en efficiency.

Lidmaatschap Businessclub en motto.

Herbert; wij zijn lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer omdat mijn zoon speelt bij Born to Play een Voetbalschool die een samenwerking heeft met FC Aalsmeer. Omdat mijn zoon traint en speelt ben ik menig uurtje bij de club te vinden. Lidmaatschap van de Businessclub was voor mij als ondersteuning van FC Aalsmeer en als lokale ondernemer vanzelfsprekend.

Mijn motto: “Hard work beats talent when talent doesn’t work hard”

De Bloom B.V.

Lakenblekerstraat 50, 1431 GG Aalsmeer

www.debloom.nl

info@debloom.nl

Sales & offertes

Herbert Bloem 06 520 520 00

Peet Romijn 06 -1502 0930

Henk Dethmers 06-1556 4070

 verkoop@debloom.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid