Bouwstudio Aalsmeer – Dé Specialist voor al uw bouwzaken

Bouwstudio Aalsmeer is een all-round bouwbedrijf met jarenlange, professionele ervaring. Het is onze passie om uw wensen werkelijkheid te maken terwijl we al het werk uit handen nemen. Een verbouwing hoeft namelijk niet stressvol te zijn. Ons gepassioneerde team staat voor open en persoonlijke communicatie, duidelijke planningen en doet er alles aan om te zorgen dat u zonder zorgen het gewenste resultaat krijgt.

Stephan Dekker, directeur – eigenaar.

Geboren en getogen in Amstelveen, verhuisde Stephan op zijn 23e naar Aalsmeer. Geïnspireerd door zijn vader, die aannemer was, ontwikkelde Stephan al vroeg een passie voor bouw. Na zijn studie Bouwkunde koos hij voor een rol in advies in plaats van fysieke uitvoering van bouwprojecten. Met een brede ervaring in loondienst en als mede-eigenaar, waarbij hij zich richtte op het beheer, onderhoud en verduurzamen van vastgoed, heeft hij ervoor gekozen zelfstandig ondernemer te worden.

Stephan richtte in 2020 Energie Studio op en voegde in mei 2022 Bouwstudio Aalsmeer toe als een aparte entiteit. Beide bedrijven getuigen van zijn voortdurende toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in de bouwsector.

Bouwstudio Aalsmeer doet de fysieke uitvoering bij bouwprojecten en is uw partner voor:

  • Verbouwen

Of u nu droomt van een aanbouw, opbouw, een nieuwe dakkapel of een totaal andere verbouwing, wij staan als ervaren aannemer klaar voor al uw projecten.

  • Renoveren

Voor het vernieuwen en behouden van karakteristieke elementen in uw woning of pand, kunt u rekenen op onze expertise in renovaties, waarbij we de oorspronkelijke authenticiteit respecteren.

  • Duurzaamheid

Geïnteresseerd in milieuvriendelijke oplossingen zoals zonnepanelen of duurzame materialen? Ons team adviseert u graag over efficiënte verduurzaming van uw huis.

Energie Studio & Bouwstudio Aalsmeer werken samen om een alles-in-één oplossing te bieden voor zowel bouwen als energiebesparing.

Onderscheidend vermogen.

Bij Bouwstudio Aalsmeer beheren we het hele bouwproces, van advies tot uitvoering. Dit betekent dat we onze klanten compleet ontzorgen, beginnend bij het ontwerp, het aanvragen van vergunningen, projectcoördinatie, verduurzaming, tot en met de uiteindelijke oplevering. We voeren het merendeel van de werkzaamheden zelf uit en werken voor bijvoorbeeld specifieke taken zoals specialistisch onderzoek samen met onze vertrouwde partners.

Ik ben bijzonder trots op ons deskundige team, dat inmiddels bestaat uit 7 vaste en 3 ingehuurde medewerkers. Zij zijn mijn ambassadeurs en de drijvende kracht achter onze snelle projectrealisatie, innovatie en oplossingsgerichte aanpak.

De klant is bij ons koning. Wij kijken altijd naar oplossingen in plaats van problemen.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Wij zijn lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer, enerzijds om het grote en gevarieerde netwerk waar wij kansen zien in samenwerking met andere leden. Ten tweede om het maatschappelijke initiatief van de Businessclub met WIA – www.werkeninaalsmeer.nl  waar wij gebruik kunnen maken bij de werving van nieuwe medewerkers en ten derde willen wij ons steentje bijdragen om de jeugd en in het bijzonder de voetballende jeugd van FC Aalsmeer de juiste begeleiding te geven.

Heeft u verbouwplannen of dromen voor uw woning die u wilt realiseren? Neem contact op met Bouwstudio Aalsmeer en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Contact

Bouwstudio Aalsmeer
Witteweg 17
1431 GZ Aalsmeer

Telefoon: 0297-308380
info@bouwstudioaalsmeer.nl

www.bouwstudioaalsmeer.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid