Quintes Noord Holland – Vestiging Aalsmeer

Assurantiekantoor Geijsel Kroon is in 2021 samen met Westeinder Adviesgroep opgegaan in Quintes Verzekeren en Risicobeheer. Ze zitten nu samen in het kantoor van Westeinder aan de Zwarteweg in Aalsmeer.

De financiële wereld is per definitie niet eenvoudig. Daarom komt Quintes Aalsmeer graag persoonlijk met je in contact om te laten zien hoe waardevol ze voor je kunnen zijn.

De missie van Quintes: Je persoonlijke adviseur voor integere, totale financiële dienstverlening.

Aan het woord adviseurs Kees-Jan Jongkind en Tim Zieren.

Quintes is een grote financiële dienstverlener maar de oorspronkelijke waarden zijn overeind gebleven, verzekert Kees-Jan Jongkind. “Je kunt bij ons nog steeds even binnenlopen. Wanneer je belt, krijg je een persoon aan de telefoon, geen bandje. Het persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.”

Tim Zieren vult aan: “Een bezoek aan het bedrijf altijd deel uit van het adviestraject, je kunt pas een goed advies uitbrengen als je er hebt rondgelopen met de ondernemer en gevoel krijgt bij het bedrijf”.

Quintes Aalsmeer voor particulieren en bedrijven.

Het team Aalsmeer bestaat zo’n 50 personen met verschillende specialismen, van schadeverzekeringen tot pensioenen en van particuliere klanten tot bedrijven in de (glas) tuinbouw- agrarische sector.

Kernwaarden van de adviseurs van Quintes.

  • 100% onafhankelijk. Het maakt Quintes niet uit waar een verzekering wordt afgesloten. Door haar onafhankelijkheid kunnen ze altijd de beste combinatie uitzoeken en dat scheelt je zelf vergelijken.
  • Betrokken. Adviseurs van Quintes verdiepen zich in hun klanten. Dit is de beste basis voor een goede, langdurige relatie en zo kunnen ze je het beste adviseren
  • Deskundig. Je Quintes adviseur is een expert met veel ervaring en vakkennis. Maar weet bovenal wat er speelt in jouw woon- of werkomgeving.
  • Persoonlijk. Het is misschien wat ouderwets, maar bij Quintes is klant nog koning. Vaste aanspreekpunten die jouw situatie kennen. Dat maakt zakendoen een stuk persoonlijker.

Toekomst, en uitdagingen.

Het wordt een steeds grotere uitdaging om risico’s tegen acceptabele voorwaarden en tegen een acceptabele premie te verzekeren. Dat is een van de belangrijkste redenen dat Geijsel Kroon en Westeinder zich bij Quintes hebben aangesloten. Doordat Quintes landelijk werkt kunnen zij een grotere vuist maken bij verzekeraars en kunnen sommige risico’s zelfs bij buitenlandse verzekeraars onderbrengen. Deze mogelijkheden zijn gunstig voor de klanten.

Lidmaatschap BusinessClub FC Aalsmeer.

Quintes neemt het stokje als lid van de BusinessClub graag over. Ze tonen hiermee betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Kees-Jan: “Onze klanten zitten ook voor een groot deel in Aalsmeer en omstreken, dus het mes snijdt aan twee kanten. We steunen FC Aalsmeer en het biedt ons de mogelijkheid om met bestaande en nieuwe relaties in contact te komen”.

Contact gegevens Quintes Aalsmeer

Zwarteweg 96, 1431 VM Aalsmeer Noord-Holland

Mail: aalsmeer@quintes.nl Telefoon: 020-4961800

www.quintes.nl/locaties/aalsmeer


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid