Turf Real Life Gaming B.V.

Escape Games & belevingen in unieke thema’s op diverse locaties. Turf Aalsmeer biedt diverse belevingen aan, binnen of buiten, voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. De belevingen van Turf Aalsmeer bieden voor ieder wat wils, zowel voor particulieren als bedrijven. Wie neemt binnen het team de taak op zich als natuurlijk leider? Puzzel, werk samen, zoek de uitgang, of ga de competitie aan met een ander team…

Aan het woord oprichter en eigenaar Wilco Hoogeveen.                                                                                                                  

Ik ben een geboren en getogen Aalsmeerder en ben in Delft afgestudeerd als industrieel ontwerper. Na diverse banen te hebben gehad bij o.a. Shell en PostNL in marketing en IT-functies, heb ik in 2017 het besluit genomen om voor mijzelf te beginnen. Deze droom had ik al jaren. Uiteraard was het heel spannend als om als ‘26-jarige’, met een vaste baan en een mooie opleiding deze sprong in het diepe te wagen. Nadat ik mij bij de Kamer van Koophandel had ingeschreven heb ik een businessplan gemaakt, die eerlijk gezegd nog steeds bij mij in de kast ligt. Hoe ik destijds op het idee van escape rooms ben gekomen, weet ik niet precies meer. Echter ik weet nog wel, dat ik met een andere ondernemer die al actief in die branche was een heel leuk en boeiend gesprek heb gehad. Om mijn droom waar te maken, ben ik allereerst op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Die leek ik gevonden te hebben in hartje centrum Aalsmeer bij de studio’s. Omdat deze ruimte achteraf niet geschikt bleek te zijn moest ik opnieuw op zoek. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de Oosteinderweg 287 en wel in pand F in Aalsmeer, een bedrijventerrein met diverse startups, een jachthaven en horeca. Dit was voor mij eigenlijk een heel bekende locatie, omdat ik hier als kind vroeger speelde omdat ik bevriend was met de zoon van de toenmalige eigenaar van het terrein, Dick Jongkind.

Wilco leg eens kort uit wat je allemaal te bieden hebt en waar ben je trots op?                    

Zoals in het voorwoord al aangegeven heb ik op diverse locaties van Aalsmeer tot in Cambridge unieke spellen bedacht en gebouwd, zoals een combinatie van een escape room en lasergamen. Ik bied zogenaamde ‘real life games’ en partijtjes voor kinderen. Het mooie is dat je met familie, een groep vrienden of met collega’s aan de slag gaat en door met elkaar samen te werken er natuurlijke teamrollen boven komen drijven. Naast gewoon vermaak zijn onze activiteiten dus ook prima geschikt om binnen bedrijven teamrollen te ontdekken. Ik werk daarvoor ook samen met trainers om via mijn spellen bedrijven beter te laten samenwerken of communiceren. Ik ben ten eerste trots op hoe onze belevingen in unieke thema’s eruitzien. Deze heb ik allemaal zelf bedacht en zijn uniek in de regio en ook landelijk gezien.  Verder ben ik trots dat ik inmiddels, ondanks 2 jaar Corona, met een team van 15 enthousiaste oproepkrachten actief ben op 4 verschillende locaties, waaronder in de Watertoren van Aalsmeer en in Fort de Kwakel! En sindskort kunnen wij ook diverse spellen of zelfs lasergamen aanbieden bij bedrijven op eigen locaties.

Heb je uitdagingen en waarom ben je lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer?      

Uiteraard heb ik uitdagingen. Een van mijn uitdagingen is het vinden van goed personeel voor vier locaties tegelijk. Ik hoop dat het maatschappelijke initiatief van de BusinessClub van:  www.werkeninaalsmeer.nl hier o.a. een rol in kan spelen. Verder wil ik groeien, met zowel eigen activiteiten als ook het opzetten van concepten voor derden. Ik ben naast Zaai Aalsmeer en Ondernemend Aalsmeer lid geworden van de BusinessClub in verband met het diverse en grote netwerk van de BusinessClub en kan voor bedrijven een mooie rol van betekenis hebben bij een team-dag/ teamuitje of feest. Allemaal dicht bij huis, laagdrempelig en geheel verzorgd. Voor de catering, die ik zelf niet in huis heb, heb ik afspraken met lokale horeca.

Het motto van Wilco is:  Perfectie is de vijand van goed genoeg!        

Voor meer informatie over de Escape Games & belevingen van Turf Aalsmeer en voor boekingen: www.turfaalsmeer.nl, www.facebook.com/TurfAalsmeer, www.instagram.com/turf_aalsmeer. mail naar: info@turfaalsmeer.nl of bel met Wilco Hoogeveen: 0638735070 (privé) of 0297370711 (zakelijk)


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid