Heartcentre Aalsmeer – Voel je Blij en Vrij in Lijf en Leven

‘Ik help jou van spierspanning, problemen en fobieën af met massage, coaching, hypnotherapie en privéles yoga/pilates.’

Aletta van Oostveen, directeur-eigenaar (masseur en coach)

Aletta kwam in 2002 voor het werk (toen nog secretaresse van de wethouders) in Aalsmeer Oost wonen. Als geboren Amsterdamse was het ‘Aalsmeerse’ wel even wennen voor haar, maar het gemeentehuis was een snelle leerschool. Naast het secretaressewerk gaf Aletta in die tijd groepslessen bij sportscholen.

Van daaruit daar is zij langzaamaan de ‘body & mind-hoek’ in gegaan.

Spinning, Aerobics en andere ‘knal-lessen’ werden toen er kids kwamen vervangen door pilates en yoga.

In 2015 opende Aletta haar eigen yoga- en pilatesstudio in The Beach (YogAletta).

In de studio heeft zij vervolgens veel opleidingen en cursussen gefaciliteerd, maar ook gevolgd. Ook massagecursussen: Thaise massage, sportmassage, ontspanningsmassage en allerlei specialisaties.

Helaas had Aletta door het runnen van de (intussen grote) yogaschool nauwelijks tijd om ook daadwerkelijk te masseren.

Toen in 2020, (mede door de coronacrisis) het doek viel voor de studio, opende Aletta haar massagepraktijk en volgde toen nog meer opleidingen, waaronder coaching en hypnotherapie. De crisis bleek voor haar ook een kans; Aletta vindt het namelijk fijn om 1-op-1 te werken en zij blijkt, als je de Google reviews mag geloven ‘gouden handen’ te hebben.

Intussen heet Aletta’s praktijk geen YogAletta meer, maar Heartcentre. Dit omdat Aletta werkt vanuit haar hart. Aletta voelt overigens precies aan wat iemand nodig heeft qua massage, coaching, hypnotherapie of yoga-oefeningen. Gekscherend had zij haar praktijk ook wel ‘toverknapzak’ kunnen noemen. Want door het toepassen van verschillende technieken tijdens een sessie, tovert Aletta problemen of spierspanning/ knopen bij haar cliënten weg!’

Soorten behandelingen.

Met o.a. MassageHypnose, NLP– en adem coaching en programma’s op maat kom je weer lekker in je vel. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Massage: sport-/deep tissue massage, ontspanningsmassage, cuppingtherapie, tenniselleboog behandeling, stoelmassage (ook bij bedrijven), lomilomi, afslankmassage.

Coaching: Adem coaching, NLP-coaching, Hypnotherapie voor o.a. stoppen met roken, afvallen, burn-out, paniekaanvallen en angsten/fobieën. Ook workshops en trainingen bij bedrijven.

Yogatherapie en Pilates: in de praktijk kun je terecht voor privéles op maat.

Uitdagingen en lidmaatschap van de Businessclub FC Aalsmeer

Na 21 jaar wonen en 8 jaar ondernemen in Aalsmeer, heeft Aletta een leuk netwerk en clientèle opgebouwd. Het Zaai-traject van de gemeente Aalsmeer waar Aletta in 2017 aan deelnam, heeft daartoe tevens flink bijgedragen. Nu Zaai al enige tijd geleden is, mist Aletta het èchte contact met andere ondernemers. Een aantal bevriende ondernemers, en cliënten van Aletta waren aangesloten bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. Na op uitnodiging een keer mee te zijn gegaan naar één van de periodieke door de Businessclub georganiseerde ‘Meer voor ondernemers’ thema-avonden, is Aletta enthousiast geworden en heeft zij zich inmiddels met haar praktijk www.heartcentre.nl ook bij de Businessclub aangesloten.

Aletta’s motto:

Lekker in je vel zitten maakt blij, en ook andersom. Met heel haar hart zet Aletta zich in voor jouw Happy & Healthy Body, Mind & Life!

Praktijk Heartcentre, onderdeel van Vrijheidinzicht
Hornweg 7
1432 GD  AALSMEER.
Alleen op afspraak (via www.heartcentre.nl)

www.linkedin.com/in/alettavanoostveen/

www.facebook.com/Heartcentre.nl/

www.instagram.com/heartcentre.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid

TIP Group. Specialist en leider in hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud in Nederland.
Ebury – Een van de snelst groeiende fintech-bedrijven ter wereld.Next