TIP Group. Specialist en leider in hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud in Nederland.

Per mei 2023 is JS Laadtechniek Nederland, waaronder de vestiging Amstelveen- Aalsmeer overgenomen door de TIP Group. De diensten zoals u van JS Laadtechniek gewend bent zijn door deze overname volledig gegarrandeerd!

Michael Kalkman, vestiging manager Amstelveen- Aalsmeer.

Michael woont momenteel in Vlaardingen en is een actieve motorrijder die graag dagen op pad gaat en inmiddels bijna alle bergpassen van Europa heeft ontdekt.

Michael; ik werk nu 1 jaar bij TIP Group. Hier ben ik de eindverantwoordelijke Manager van het onderdeel dat gespecialiseerd is in het plaatsen van nieuwe laadkleppen maar ook van het onderhoud, de keuring en reparatie van laadkleppen. Naast de vestiging Amstelveen- Aalsmeer vallen ook de TIP-vestigingen Boskoop, Maasdijk en Barendrecht onder mijn verantwoordelijkheid. Voordat ik bij de TIP Group terecht ben gekomen, heb ik 15 jaar op Schiphol gewerkt bij TNT.

Het onderdeel waar ik op deze vestigingen verantwoordelijk voor ben is in 2022 overgenomen door TIP Group. Ik ben benaderd om dit onderdeel, wat een middelgroot familiebedrijf was, volledig te integreren in de multinational die de TIP Group is en hen mee te nemen in alle zaken die daarbij horen. Denk hierbij onder andere aan automatisering, gekoppelde systemen, EHS-zaken (verbetering van gezondheid, veiligheid en milieu en verregaande samenwerking verbanden.

TIP Group, Amstelveen- Aalsmeer.

TIP voerte alle onderhoud, reparatie en (LPK) keuringen uit van alle soorten laadkleppen. Daarnaast kan er op locaties in de nabijheid trailers gehuurd en geleasd worden. Tevens voorziet de TIP Group in algemeen onderhoud en reparaties aan trailers. Ook voor aanvullende diensten zoals telematica en de verkoop van gebruikte trailers bent u bij de TIP Group aan het juiste adres.

TIP Group, onderschijdend en uitdagingen.

Bij TIP Group zijn we niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van laadkleppen, maar ook in trailerverhuur, truck- en trailer lease, traileronderhoud, telematica, pechhulp service en nog meer aanvullende diensten. Klanten kunnen dus bij ons terecht met al hun transportvraagstukken, wij bieden voor iedere vraag een passende oplossing.

Een van de grootste uitdagingen binnen onze branche, en waarschijnlijk momenteel binnen de meeste branches, is het vinden van goed technisch personeel.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalmeer en slogan.

Het is altijd goed om je als bedrijf te profileren in de lokale business en te laten zien wie je bent en wat je doet en kan. Bekendheid in de markt is daarbij essentieel. Daarnaast zijn ook wij op zoek naar goed technisch personeel en bekendheid in de markt kan daarbij helpen.

Onze slogan: Het helpen van anderen, is het helpen van jezelf!

TIP Group Amstelveen – Aalsmeer

Industrieterrein de Loeten

Afmijnstraat 8

1187 ZZ Amstelveen

Openingstijden: ma t/m vrijdag 8.00 uur – 17.00 uur

Mail: aalsmeer.workshop@tip-group.com

Tel: 020- 8097305

www.tip-group.com/nl/locaties/tip-aalsmeer

www.facebook.com/tipeurope

www.linkedin.com/company/tip-group

www.youtube.com/channel/UCvjFtUrPYGkV5nkiDyU1YYA

www.instagram.com/tipgroupcan

https://twitter.com/i/flow/login?redirect_after_login=%2FTIPFleetCanada

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid