Ebury – Een van de snelst groeiende fintech-bedrijven ter wereld.

Ebury biedt financiële diensten voor organisaties die internationaal zakendoen: Internationale Betalingen, Valutarisico afdekken & Handelsfinanciering.

Ebury is in 2009 opgericht en is uitgegroeid tot een organisatie met 31 kantoren wereldwijd en 1400 medewerkers, waarvan 70 in Nederland. In 2014 heeft Ebury zich in het financiële hart van Nederland gevestigd, met een kantoor op de Zuidas in Amsterdam. Ebury biedt een combinatie van onderscheidende producten, expertise, persoonlijke service en hoogwaardige technologie. Of u nu een eenmanszaak, een NGO of een wereldwijd e-commerce bedrijf bent, Ebury’s diensten zijn ontwikkeld om bedrijven van ieder formaat te ondersteunen met hun internationale betalingen, valutarisico management en handelsfinancieringen.

Duco Royaards, key partnership director.

Duco is geboren in Bussum en woont vanaf zijn 19de tot op de dag van vandaag in Amsterdam. Hij heeft de studie commerciële economie gevolgd en is een frequent sporter. Tennis, voetbal, kickboksen en fitness worden dan ook wekelijks met elkaar afgewisseld. Ten tijde van zijn studie, kreeg hij de kans om in een commerciële rol te starten bij een nieuwe Nederlandse bank, genaamd Knab. Hij heeft de eerste klant mogen verwelkomen en gedurende 7 jaar bij Knab de kneepjes van het commerciële en financiële vak geleerd. Daarna 3 jaar werkzaam geweest in de hypotheeksector, waarna zijn kennis en ambities groeiden en op zoek was naar een volgende commerciële rol in een internationaal opererende fintech / financieel dienstverlener. Zo is hij begin 2023 bij Ebury terechtgekomen. Duco is bij Ebury verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van alle partnerships en legt dan ook graag nieuwe contacten. Ebury helpt wereldwijd meer dan 45.000 organisaties met hun internationale betalingen en valutarisico management. Via het partnernetwerk krijgen nog meer klanten de kans om met Ebury in contact te komen en om hun service te ervaren.

Ebury, diensten en USP.

Ebury is in 2009 opgericht en is uitgegroeid tot een organisatie met 31 kantoren wereldwijd en 1400 medewerkers, waarvan 70 in Nederland. In 2014 heeft Ebury zich in het financiële hart van Nederland gevestigd, met een kantoor op de Zuidas in Amsterdam. Ebury biedt een combinatie van onderscheidende producten, expertise, persoonlijke service en hoogwaardige technologie. Of u nu een eenmanszaak, een NGO of een wereldwijd e-commerce bedrijf bent, Ebury’s diensten zijn ontwikkeld om bedrijven van ieder formaat te ondersteunen met hun internationale betalingen, valutarisico management en handelsfinancieringen.

Duco: Veel MKB-bedrijven blijven in eerste instantie bij hun huidige grootbank bankieren wanneer ze buiten de eurozone gaan handelen. Als we in contact komen met deze bedrijven, merken ze dat er meer mogelijk is en dat we vaak veel toegevoegde waarde kunnen bieden, waarbij proactieve aandacht, flexibele producten en scherpe prijzen de doorslaggevende factor zijn. Dat Ebury sinds haar oprichting nu wereldwijd ruim 45.000 klanten bedient, geeft wel aan dat we echt impact hebben gemaakt in deze sector.

Duco vervolgt. De toegevoegde waarde van Ebury is:

  • Het is onze core business met een volledige aandacht en service gericht op MKB+
  • Voor iedere klant wordt proactief gekeken wat het beste bij die specifieke klant past
  • Zeer gebruiksvriendelijk platform
  • Experts die de koersen in de gaten houden en proactief de klant benaderen mocht hier aanleiding voor zijn
  • Trade finance/ handelsfinanciering zonder onderpand
  • Last but not least, zeer scherpe koersen.

Uitdagingen en toekomst.

Een uitdaging voor Ebury is om in deze snelgroeiende fintechwereld steeds de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. Professionals op veel aandachtsgebieden vergen permanente scherpte binnen de organisatie. Daarnaast is het blijven doorontwikkelen van onze technologie en gebruiksgemak voor klanten een grote focus van Ebury. Duco geeft verder aan dat een nog uitgebreidere wereldwijde dekking en het lanceren van nog meer financiële producten die inspelen op de klantbehoefte  ook hoog op de prioriteitenlijst van Ebury staat.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Omdat Ebury en Duco altijd op zoek zijn naar nieuwe passende samenwerkingen, is een lidmaatschap van de Businessclub een mooie gelegenheid om met het mooie en uitgebreide netwerk in contact te komen. Daarnaast zijn al diverse Businessclub leden klant bij Ebury en voetbalt Tim Pothoff analist bij Ebury al jarenlang bij de FC.

Ebury: Global business made easy  

Contact gegevens Duco.

Mail: duco.royaards@ebury.com

Telefoon: 0646422756

www.ebury.nl

www.linkedin.com/company/eburyfintech

www.instagram.com/ebury_fintech


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid