Van Lammeren – Uw Topslijter in Kudelstaart.

Vincent van Lammeren, directeur-eigenaar.

Vincent is geboren in de jaren 70 geboren in Kudelstaart waar ook zijn slijterij is gehuisvest. Ondanks dat Vincent een échte Kudelstaarter is woont hij inmiddels met zijn vrouw en drie kids in Boskoop Zuid-Holland. Het vak ondernemer heeft hij eigenlijk met de paplepel ingegoten gekregen toen zijn ouders Will en Bep toen Vincent 14-jaar oud was een slijterij begonnen. Vanaf die tijd draaide Vincent dan ook stelselmatig mee in de winkel toen hij uit school kwam.

Na school belandde Vincent op de bloemenveiling in Aalsmeer, toen nog VBA geheten. Dit heeft hij van zijn 16e tot zijn 24e levensjaar gedaan.

Op aanraden van Vincents vader is hij daarna bij Gall & Gall gaan werken. Enerzijds om ervaring in het slijter vak op te doen en anderzijds om in die tijd de benodigde papieren voor het slijter vak te halen. Na twee jaar bij Gall & Gall gewerkt te hebben is Vincent bij zijn ouders in de slijterij, genaamd naar de familienaam, van Lammeren in dienst gegaan. Destijds nog in de rechtsvorm VOF en vanaf 2018 als Eenmanszaak.

Vincents vader Will, heeft tot vlak voor zijn overlijden in oktober 2022 nog gewerkt in de familiezaak en was voor veel Kudelstaarters tot die tijd een vast gezicht.

Top slijter van Lammerden, onderscheidend.

Op 3 november 2021 is Vincent doorgegaan als zelfstandig slijter en heeft zich aangesloten bij de landelijk werkende Topslijters, een organisatie in verenigingsvorm, met de eigenaren allemaal als zelfstandige slijters. Dit was voor Vincent een bewuste keuze om meer met ondernemen bezig te kunnen zijn in plaats van het werken onder een franchiseformule. 

TopSlijters zijn speciaalzaken die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij de TopSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteit. Stuk voor stuk zijn dit producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Slijterij van Lammeren onderscheid zich door het zijn van een dorpswinkel, in ‘mijn’ Kudelstaart.

Ons onderscheidende vermogen:

  • Vakmanschap!
  • Ruim assortiment tegen een scherpe prijs (zowel in de winkel als online)
  • Nee verkopen is voor mij geen antwoord!
  • Iedere klant moet zich op zijn gemak voelen in de winkel en met volle tevredenheid de winkel weer verlaten!
  • Een praatje, een lach en ook zeker een traan!
  • Ik ben er voor mijn klanten!

Uitdagingen en toekomst.

Een slijterij is ook een branche waar regelmatig probleemgevallen bij komen kijken….

Daar ben is Vincent als persoon heel sterk in, zo geeft hij aan.

Onduidelijk voor de toekomst is hoe de wet en regelgeving zicht ontwikkeld met betrekking tot de verkoop van alcoholhoudende dranken.

Vincent ziet zichzelf meer als een speciaalzaak en hoopt dat in de komende jaren nog meer zal worden bevestigd.

Een interessante ontwikkeling hierin kan zijn als supermarkten wellicht straks geen alcohol meer zouden mogen verkopen. Mocht dit het geval zijn dan heeft dit ook consequenties voor de oppervlakte van zijn zaak.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer en motto Vincent.

Het vergroten van Vincents netwerk. Overigens weten vele leden al de weg naar de winkel van Vincent te vinden. Echter nog onbekend is vaak dat Top slijter van Lammeren ook leveren aan bedrijven. Dit alles tegen scherpe prijzen en alles op factuur.

Een ander soms onbekend fenomeen is dat Top slijter van Lammeren een ruim assortiment aan relatiegeschenken heeft en tijdens de feest dagen Kerstpakketten.

Verder geeft Vincent aan, dat alles door hem zijn crew te maken valt en ook met een eigen bezorgdienst aan huis of op de zaak bezorgd kan worden. Door aansluiting te zoeken bij de Businessclub van FC Aalsmeer wordt indirect ook FC Aalsmeer gesupport. Daarnaast geeft Vincent aan het belangrijk te vinden om als bedrijfsleven een vuist te kunnen maken. Of je nou een multinational bent of een eenmanszaak. Samen sta je sterk!

Vincents motto: 100% vakmanschap!

Top Slijterij Van Lammeren
Einsteinstraat 79 b
1433 BD KUDELSTAART
Telefoon: 0297-362040/ 06-14757858

Mail: slijterij.van.lammeren@worldonline.nl

www.vanlammeren-uwtopslijter.online


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid