STOER BIKES -DE EERSTE KETTINGLOZE FATBIKE !

STOER Ultimate, de eerste kettingloze fatbike om fietstochten soepeler te laten verlopen en onderhoud te verminderen voor meer fietsplezier. Deze riemaandrijving staat bekend om zijn gebruik op premium fietsen en lange levensduur.

Joeri & Thomas Visser.

Joeri en Thomas zijn ras Aalsmeerders en komen zoals je dat noemt uit een echte ondernemersfamilie. Joeri; met uitzondering van onze ouders zijn al onze familieleden, ooms, neven en nichten zelfstandig ondernemer. Zelf ben ik na de HAVO begonnen als ondernemer in webdesign & media. Thomas vult aan; ik heb de Hogeschool van Amsterdam gevolgd met als afstudeer richting HR en heb daarna o.a. voor ESA Aalsmeer gewerkt, als ZZP-er bij Visser Trailer service als HR-functionaris en ben nog steeds mede-eigenaar van Vica verhuur, die biertaps verhuurt en het eigen merk eigen ‘Westeinder Pilsner’ voert. Joeri is o.a. verantwoordelijk voor de productontwikkeling en de marketing en Thomas voor de administratie en de communicatie.

Ontstaansgeschiedenis en het voordeel van een fatbike.

STOER Bikes is ontstaan tijdens de zoektocht van Joeri naar een fatbike met riemaandrijving. Toen die erachter kwam dat dit nog niet op de markt was heeft hij een sample laten maken en twee fabrieken aangeschreven. Dit was eind 2020.

Mede door de helmplicht bij snorscooters, de hoge energieprijzen en het terugdringen van emissie, maar ook het bewuster omgaan met gezondheid hebben fatbikes een ontzettende groeispurt doorgemaakt. Voor een fatbike van STOER is geen helmplicht, omdat ze net als e-bikes niet harder gaan dan 25km per uur!

Andere voordelen zijn: Vitaal bezig zijn, met ondersteuning van de elektromotor, tweezitter buddyseat tweepersonen, geen helmplicht, geen vervuiling, stevig en stabiel.

Stoer bikes, kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend.

De componenten van de fiets zijn van hoogwaardige leveranciers o.a. uit de VS en Duitsland. De meeste onderdelen van Stoer bikes zoals de motor en accu zijn van het A-merk Bafang. Die een gegarandeerde levering en aftersales aan STOER heeft. De assemblage van STOER Bikes vindt volledig in de eigen werkplaats in Aalsmeer plaats. Bij STOER staan veiligheid en kwaliteit op plaats één.

Vandaar dat het merk acteert in het hogere segment met een doelgroep grof tussen de 16 en 40 jaar. Voor zakelijke klanten kunnen zo nodig onderdelen ‘custom made’ worden gemaakt, waaronder de kleur van het frame.

Joeri; veel fatbikes die je tegenwoordig ziet zijn van goedkope merken uit Azie en hebben een gashendel waardoor ze soms wel 50km per uur gaan. Mensen beseffen echter onvoldoende dat de kwaliteit van deze bikes en onderdelen discutabel is, waaronder de remmen die niet op deze snelheden zijn berekend. Daarnaast is men bij het gebruik ervan niet verzekerd.

STOER-bikes en de toekomst.

STOER Bikes werkt met partijen samen die naast hun eigen business ook het merk STOER voeren. Begin 2023 had STOER Bikes circa 20 dealers en de verwachting is eind 2023 ongeveer 50 dealers. Daarnaast zijn er drie instore in Nederland, in Amsterdam, Groningen en Hoorn. Naast Nederland zijn er connecties gelegd in Portugal, België, Frankrijk, Ibiza en in de VS in de stad New York.

Het bedrijfsslogan van STOER Bikes is: THE E-BIKE THAT MAKES EVERYONE COOL

STOER Bikes:

Burgemeester Hoffscholteweg 1-09, 1431 DN Aalsmeer

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.30 uur – 17.00 uur

Zaterdag 10.00 uur 16.00 uur info@stoerbikes.com Telefoon: 020 215 71 99

www.stoerbikes.com/nl

www.linkedin.com/company/stoerbikes

www.instagram.com/stoerbikes

www.facebook.com/stoerbikes


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid