Scotch Whisky Investments – Investeer in een gouden toekomst.

Schotse single malt whisky staat al eeuwen voor klasse, kwaliteit en vakmanschap.

In het afgelopen decennium heeft de beroemde drank een nieuw publiek aangetrokken:

                                                      Serieuze beleggers!

Robbert van Winsen, Senior Investment Advisor.

Robbert is een geboren en getogen Katwijker. De familie van Robbert was vroeger actief in de bloemensector en in zijn jeugd waren de veilingen van Rijnsburg en Aalsmeer voor hem geen onbekend terrein. Na ruim 16 jaar bij ING te gewerkt te hebben, waar Robbert in 2005 als stagiaire is begonnen en in de rol van Private Banker is geëindigd, is Robbert afgelopen jaar bij Scotch Whisky Investments aan de slag gegaan. Voor hem een nieuwe stap bij een organisatie met een fysiek beleggingsproduct, een ‘prachtig’ bedrijf, zoals hij het zelf noemt. Bij Scotch Whisky Investments draait alles om de gezamenlijke ambities, de teamgeest en het samen werken aan één doel, ‘Het beste voor de klant’. Dit is waar Robbert en zijn collega’s ‘het voor doen’ en energie van krijgen! Robbert heeft een voorliefde voor amateurvoetbal en is contactpersoon voor de regionale sportverenigingen welke door Scotch Whisky Investments worden ondersteund en is adviseur voor zowel particulieren als ondernemers die willen investeren in een Whisky portefeuille.

Scotch Whisky Investments

Scotch Whisky Investments is een Nederlands bedrijf, heeft het beleggen in schaarse Schotse Single Malt whisky voor een brede groep investeerders toegankelijk gemaakt en is in het bezit van een AFM-vergunning sinds 2014. De organisatie telt inmiddels 65 medewerkers verdeeld over Nederland, Schotland, België en Midden-Amerika.

De whisky die Scotch Whisky Investments in Vermogensbeheer voor haar klanten beheerd bestaat uit circa 20% flessen whisky en 80% uit whisky die nog gebotteld moet worden en in vaten ligt de rijpen. Inmiddels beheert Scotch Whisky Investments ruim 255 miljoen euro aan ondergebracht vermogen voor haar relaties. De klant is juridisch eigenaar van het fysieke product, Scotch Whisky Investments zorgt voor de opslag, verzekering en beheer van de flessen en vaten. Investeren met behulp van Scotch Whisky Investments kan op 2 manieren:

  • Volledig ontzorgt van aan- tot verkoop middels Vermogensbeheer vanaf € 100.000,-
  • Door zelf te beleggen vanaf enkele honderden euro’s via THE SWEX (www.theswex.com)

Waarom beleggen in Scotch Whisky?

  • Elke belegger is anders. Daarom biedt Scotch Whisky Investments verschillende instapmogelijkheden aan voor een investering die geheel aansluit op de doelen van de klant.
  • Een misverstand is dat je zelf affiniteit moet hebben met whisky om erin te beleggen. Circa 80% van onze beleggers is geen liefhebber.
  • Een zorgeloze vermogensgroei, structurele schaarste en een stabiel rendement zonder correlatie met traditionele financiële markten. Schotse single malt whisky is de meest stabiele ‘alternative’ op de markt. Niet gek dus dat steeds meer beleggers kiezen om whisky toe te voegen aan hun portefeuille.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Scotch Whisky Investments is betrokken bij diverse regionale clubs. Naast een bijdrage in sponsoring van de clubs, onderhoudt zij hiermee netwerkcontacten.

Mocht je na het lezen van deze informatie vrijblijvend meer willen weten over het (laten) investeren in een goed gespreide whisky portefeuille neem dan rechtstreeks contact op met Robbert via onderstaande contactgegevens. Een bezoek aan de Scotch Whisky Investments met het bijbehorende whisky museum is een beleving op zich.

De bedrijfsslogan van Scotch Whisky investments:

   We drinken geen druppel, want het rendement smaakt zo lekker!

Scotch Whisky international B.V.

Industriekade 18A , 2172 HV Sassenheim

www.scotchwhiskyinvestments.com

www.facebook.com/ScotchWhiskyInternational

www.linkedin.com/company/scotchwhiskyinvestments

www.instagram.com/scotchwhiskyinvestments

Contact gegevens Robbert van Winsen:

Mail: r.vanwinsen@scothwhiskyinvestments.com

Mob: 06-59833799


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid